Întrebat dacă a avut o aventură cu iubita lui Bănică jr, Marcel Pavel a dat-o cotită: “Eu doar îi căram Laviniei băgăjelele”

Întrebat dacă a avut o aventură cu iubita lui Bănică jr, Marcel Pavel a dat-o cotită: “Eu doar îi căram Laviniei băgăjelele”

Marcel Pavel fusese luat în vizor, în 2009, de paparazzi, el fiind surprins adesea intrând în apartamentul colegei sale de scenă Lavinia, care se plângea că-i e frică să doarmă singurică. La acea vreme, solistul n-a dorit să facă vreun comentariu, iar ieri, când a fost pus la colţ de ziarişti, în cadrul filmărilor emisiunii “Conferinţa de presă” (Antena 2), artistul a dat un răspuns meşteşugit.

De parcă ştia că urmează să intre în gura presei, la emisiunea Dianei Munteanu Niculescu, “Conferinţa de presă” (Antena 2), ediţie care se va transmite sâmbătă, de la ora 20.30, Marcel a ţinut să precizeze din start că, de-a lungul anilor, a fost combinat de presă cu mai multe soliste, inclusiv cu Luminiţa Anghel şi cu Monica Anghel, scrie libertatea.ro

A evitat însă să o aducă în discuţie pe Lavinia, actuala iubită a lui Ştefan Bănică jr, despre care s-a spus că i-ar fi stricat căsnicia cu Andreea Marin, căci ei se vedeau pe ascuns încă de acum doi ani. Când a venit totuşi vorba despre ea, artistul n-a fost prea relaxat.

Recunoaşte că e o femeie frumoasă

a

“Eu am fost coleg cu Lavinia în sensul că aparţineam de aceeaşi casă de producţie şi ne-am întâlnit la vremea respectivă în vederea unei colaborări. Am fost combinat cu mai multe colege de breaslă de către cei din presă, dar dacă sunt un domn şi le ajut să care din bagaje, asta înseamnă oare că suntem combinaţi? Oricum, recunosc că Lavinia este o femeie foarte frumoasă!”, a mai susţinut Marcel.

Vizualizări: 284

Comentează