..

Declaraţia SURPRINZĂTOARE a unei femei acuzate de relaţii sexuale cu fiul său. Ce a spus în faţa instanţei

Declaraţia SURPRINZĂTOARE a unei femei acuzate de relaţii sexuale cu fiul său. Ce a spus în faţa instanţei

O britanică în vârstă de 56 de ani a admis în faţa justiţiei că a întreţinut relaţii sexuale cu fiul ei adoptiv, când acesta avea doar 16 ani. Explicaţia femeii este una şocantă: s-a îndrăgostit de băiat.

Jane Riches a compărut în faţa judecătorului, cu şase capete de acuzare că şi-ar fi agresat sexual fiul adoptiv, scrie Daily Mail, citat de mediafax.ro.

Femeia a negat că, în perioada 1988-1989, ar fi avut relaţii sexuale cu băiatul înainte ca acesta să împlinească 16 ani, însă a recunoscut că a făcut sex cu el chiar în ziua în care fiul ei a împlinit 16 ani şi apoi în mod regulat.

Britanica a fost declarată vinovată, pentru că a acceptat să-l sărute pasional pe băiat când acesta avea doar 15 ani, însă la celelalte cinci capete de acuzare a fost considerată nevinovată.

Femeia a explicat în faţa judecătorului că s-a îndrăgostit de băiat. “Eram foarte îndrăgostită de el. M-am trezit că îl iubesc foarte mult şi că el mă iubeşte pe mine. Nu am avut relaţii sexuale înainte ca el să împlinească 16 ani”, a declarat Jane Riches, care era căsătorită cu un soldat.

Femeia a fost eliberată pe cauţiune, însă ar putea fi condamnată, după ce a recunoscut că a întreţinut relaţii sexuale cu un alt băiat pe care l-a avut în grijă.

Vizualizări: 805

Comentează

Stimate vizitator, pe site-ul apropomagazin.md nu vor fi aprobate mesajele care conţin injurii sau limbaj licenţios