Pedeapsă inedită pentru un tânăr acuzat de neglijență la volan

Pedeapsă inedită pentru un tânăr acuzat de neglijență la volan

Pentru că erau nemulțumiți de modul în care conducea un vecin de-al lor, cetățenii dintr-un sat din Polonia s-au hotărât să-şi facă singuri dreptate şi i-au pregătit tânărului o mare surpriză. Zbigniew Filo, în vârstă de 24 de ani a primit o pedeapsă inedită, scrie click.ro.

Într-o dimineață, tânărul nu și-a mai găsit maşina marca Ford Escort parcată acolo unde o lăsase. Cineva îi schimbase locul și acum autoturismul era suspendat într-un copac, la aproximativ şapte metri înălţime.

Cei care au făcut farsa nu au fost descoperiţi, încă, deoarece sătenii au făcut un pact să păstreze secretul privind identitatea acestora.

“Oricine ar fi făcut asta, e probabil un lucru bun fiindcă el este un șofer periculos și în cele din urmă ar fi ucis pe cineva”, a declarat un localnic pentru Daily Mail

Zbigniew Filo, șoferul teribilist nici măcar nu are permis de conducere.

El a promis că îşi va schimba stilul de a conduce: “Am înţeles mesajul, dar cred că gestul a fost cam dur”.

“Am primit un telefon de la un bărbat care spunea că maşina sa este într-un copac şi că vecinii săi sunt cei care au pus-o acolo. După ce am inspectat locul, i-am permis tânărului să o dea jos”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei locale, Marta Pierko.

Vizualizări: 2152

Comentează