Valérie Trierweiler: Nu intenţionez să fiu, ca Primă Doamnă, o păpuşă de porţelan

Valérie Trierweiler: Nu intenţionez să fiu, ca Primă Doamnă, o păpuşă de porţelan

Partenera preşedintelui-ales François Hollande Valérie Trierweiler, afirmă într-un interviu publicat miercuri de The Times, că va face tot cea ce este necesar pentru a “reprezenta imaginea Franţei”, dar că nu intenţionează să fie, în calitate de Primă Doamnă, o “păpuşă de porţelan”, informează mediafax.ro.

“Vreau să reprezint imaginea Franţei, să zâmbesc atunci când este nevoie, să fiu bine îmbrăcată, să ofer o imagine frumoasă, dar nu va trebui să fie doar atât. Nu voi fi o păpuşă de porţelan”, a declarat această jurnalistă în domeniul politic, în vârstă de 47 de ani, care şi-a anunţat deja intenţia de a continua să muncească şi după ce va deveni Prima Doamnă.

“Dar când îmi spuneţi «sunteţi egala lui Michelle Obama», nu îmi vine să cred nici ceea ce văd şi nici ceea ce aud”, şi-a exprimat mirarea în acest interviu realizat marţi.

Potrivit cotidianului britanic, Valérie Trierweiler este inspirată mai mult de exemplele oferite de Danielle Mitterrand şi Hillary Clinton decât de Carla Bruni-Sarkozy sau Bernadette Chirac.

Această femeie elegantă a anunţat că, pentru moment, poartă ţinute prêt-à porter.

“Nu am purtat niciodată rochii sau ţinute realizate de creatori de modă”, a spus ea.

Problema instalării cuplului la Palatul Elysée nu este tranşată, însă Valérie Trierweiler evocă neplăcerile cauzate de noul statut al partenerului său vecinilor de aparatment din Paris.

“Strada este blocată imediat ce François Hollande trebuie să iasă (…). Oameni care intră trebuie să fie controlaţi de fiecare dată”, explică ea.

Ea îl descrie pe partenerul său ca “agreabil şi relaxat”, dar şi ca pe un politician fin.

“Tulburi adversarul, atunci când întinzi mâna persoanei care are cuţitul în mână. El a reuşit să îi facă să se răzgândească pe mulţi, în acest fel. Are o forţă incredibilă”, a explicat Valérie Trierweiler.

“Credeam de mult timp în viitorul lui”, a continuat ea. “Cunoscând bine bărbatul, am descoperit că ceea ce puteau părea drept slăbiciuni erau, de fapt, forţe puternice”, apreciază Valérie Trierweiler, care se află într-o relaţie cu François Hollande din 2005.

Ea a evocat de asemenea “curtenii” care, de-acum, luptă să apară alături de partenerul său.

“Îi văd cu atât mai mult cu cât eram cu François Hollande în perioada în care în jurul său se aflau cinci persoane”, a declarat ea.

Vizualizări: 479

One Comment

  • Clara
    10 mai 2012 | Permalink |

    frumoasa! sper sa nu se imprieteneasca si ea cu botoxul. apropo, credeti ca Bruni mai ramane cu Sarko?

Comentează