Ion Suruceanu are un regret. Află care e!

Ion Suruceanu are un regret. Află care e!

Artistul Ion Suruceanu se consideră un bărbat norocos şi asta deoarece are soția pe care şi-a visat-o şi pe care o iubește ca ochii din cap. Interpretul se mândrește cu cea alături de care, timp de 40 de ani, împarte aceeași casă, despre care spune că este înţelegătoare şi nu-i face scene de gelozie.

„Nici eu nu-i dau motive ca să fie geloasă. Sunt cam rar acasă, dar Nadia ştie cauza. În schimb, aduc toţi banii acasă. Ea este „şefă” pe portmoneul meu. Timp de 40 de ani nu am dus lipsă de bani, deoarece soţia dirijează foarte bine finanţele”, a declarat Ion Suruceanu pentru unica.md.
Cu toate astea, îndrăgitul artist regretă faptul că nu-şi permite să-şi răsfețe soţia mai des, mergând împreună în călătorii. Din 1994, Nadia şi Ion Suruceanu au fost doar o singură dată la odihnă, anul trecut. Împreună cu feciorul Andrei, nora Natalia şi nepoţei, soţii Suruceanu au mers pentru 10 zile în munţii Alpi.
„Până şi la odihnă suntem nevoiţi să mergem pe rând, pentru că trebuie să avem grijă de gospodărie. Ea a fost zece zile la sanatoriul din „Truscoveţ”, după care am mers şi eu”, mai mărturiseşte interpretul.
L.N.

Vizualizări: 2654

Comentează