Cristina şi Mădălin fac sex protejat

Cristina şi Mădălin fac sex protejat

E însărcinată sau nu Cristina Şişcanu? Aceasta este întrebarea care stă pe buzele tuturor, după ce soţia casnică a lui Mădălin Ionescu şi-a incitat prietenii de pe reţeaua de socializare Facebook. Şatena a postat o fotografie realizată de site-ul makemebabies.com, care o înfăţişa pe posibila viitoare fetiţă a celor doi, scrie click.ro.

A postat pe contul ei de socializare fotografia unui copil, sub care a scris “Aşa va arăta fetiţa noastră!” şi a stârnit curiozitatea fanilor într-o secundă.

Cristina Şişcanu-Ionescu a apelat la un site specializat – makemebabies.com – pe care, dacă urci fotografia ta şi a partenerului de viaţă, afli cum va arăta viitoarea odraslă. “Nu-mi place copila, zici că e o fantomă”, a comentat un prieten virtual de-al Cristinei.

Surse din preajma cuplului Şişcanu-Ionescu au dezvăluit, însă, pentru Click!, că totul a fost doar o distracţie de-a Cristinei şi că este practic imposibil ca soţia lui Mădălin să fie însărcinată.

Motivul este cât se poate de simplu: cei doi se protejează ori de câte ori fac amor. Nu de alta, dar consideră că nu e încă momentul ca un nou membru să intre în familia lor.

“Deja, Mădălin are doi copii din căsnicia anterioară, Ştefania şi Filip, care stau în casa lor şi asupra cărora atât el cât şi Cristina îşi canalizează toată atenţia, acum. Ea nu se vede mămică prea curând”, au dezvăluit surse din anturajul celor doi.

Mădălin a obţinut custodia copiilor


Prezentatorul emisiunii “Drept la ţintă”, de la Kanal D, are doi copii din căsnicia anterioară cu Mihaela: o fetiţă, Ştefania (14 ani), şi un băieţel, Filip (8 ani).

După divorţ, Mădălin a obţinut custodia fiicei sale, dar nu s-a dat bătut şi vrea să-l câştige şi pe băieţel. Recent, el a demarat procedurile legale pentru a obţine custodia lui Filip.

“Până de curând, din punctul de vedere al respectării unei decizii judecătoreşti, am reuşit să ne înţelegem, însă fiecare cu viaţa lui. Acum, amândoi copiii sunt la mine“, mărturiseşte prezentatorul.

Vizualizări: 1826

Comentează