Cleopatra Stratan te duce la Disneyland!

Cleopatra Stratan te duce la Disneyland!

Cleopatra Stratan îşi lansează cel mai nou album, “Melodii pentru copii”, într-un concert care va avea loc la Sala Palatului din Bucureşti, pe 1 iunie. Cleopatra Stratan promite un spectacol desprins din lumea basmelor, a copilăriei, a inocenţei, a jocului şi, nu în ultimul rând, a muzicii. Pavel Stratan a declarat pentru “apropo” că de Ziua Internaţională a Copilului fiica sa le va face o surpriză atât prietenilor de la Chişinău cu care ţine legătura, cât şi fanilor săi.

Cele 10 melodii care vor fi incluse în CD sunt semnate de Cleopatra, iar fiecare piesă are un subiect aparte. Mica interpretă cântă despre animăluţe, despre frăţiorul ei pe care-l iubeşte mai mult ca orice. „Are şi o piesă despre mama, iar atunci când o cântă, îţi dau lacrimile. Sunt sigur că toate melodiile vor ajunge la inimile preşcolarilor. Vrem să venim şi la Chişinău cu acest spectacol muzical, mai ales că fiica mea abia aşteaptă să-i revadă pe foştii săi colegi, dar şi pe profesorii care au învăţat-o să studieze la pian”, ne-a declarat tăticul ei.

Potrivit gandul.info, la sfârşitul concertului care va avea loc la Bucureşti, Cleopatra va extrage numele câştigătorului unui sejur pentru două persoane la Disneyland Paris, alături de artistă şi restul familiei Stratan, la începutul lunii iulie. La tragerea la sorţi se califică toţi cei care au cumpărat un bilet la concert şi sunt prezenţi la Sala Palatului în seara spectacolului.

Cleopatra Stratan a reuşit să intre de şase ori în Cartea Recordurilor şi se mândreşte cu propriul său album lansat la vârsta de doar trei ani, un hit care a stat pe primul loc, timp de şase săptămâni, în topurile naţionale, dar şi cu trei premii MTV primite la o vârsta atât de fragedă. Un alt element important este şi concertul susţinut la Sala Palatului, timp de două ore, în faţa unei săli pline până la refuz. Cleopatra a primit, pentru vânzări record, două discuri de aur şi trei discuri de diamant, trofeu acordat în premieră în România.
L.N.

Vizualizări: 1145

Comentează