Principi şi principese, prinţi şi prinţese, politicieni şi oameni de afaceri s-au bucurat de regalul fotbalistic de pe National Arena

Principi şi principese, prinţi şi prinţese, politicieni şi oameni de afaceri s-au bucurat de regalul fotbalistic de pe National Arena

Principele Radu şi Pricipesa Margareta, prinţul moştenitor al Spaniei , premierul României Victor Ponta, numeroşi politicieni, oameni de afaceri şi nume importante din sport. Cu toţii au urmărit cel mai important meci jucat vreodată în România din lojele Arenei Naţionale, relatează antena3.ro.

Victor Ponta: “Un spectacol extraordinar, merita Bucurestiul, merita stadionul, merita pentru ca a fost un spectacol extraordinar!”

Prinţul Spaniei: “Formidabili, sunt foarte buni si suntem mandri ca a fost la Bucuresti, e o mandrie”

Sorin Oprescu: “Sunt foarte multumit ca pana la ora asta lucrurile sunt intr-un echilibru. Asta ne aseaza pe harta lumii si asta ne aseaza civilizat” Crin Antonescu: “Am ţinut uşor, uşor cu Bilbao dar sunt două echipe care îmi sunt dragi pentru că se bat cu Real Madrid ..dar Bilbao are o istorie cu totul şi cu totul extraordinară”.

Vasile Blaga: “Eu am o favorită în Spania dar din păcate nu a ajuns să joace cun o altă favorită de a mea”.

Liviu Dragnea: “Meci de mare clasa. Deosebit. E frumos ca in Romania… cand eram copil nu visam ca o sa vad o finala de Europa League”

Vizualizări: 537

Comentează