..

Ce FUND! Sandra Bullock nu mai este tinerică și asta se vede! FOTO

Vedetele de vârsta a doua de la Hollywood ar trebui să-și dea seama că numai un trup ca al lui Halle Berry (46 de ani) arată bine într-o astfel de rochie care scoate în evidență toate formele. La cei 47 de ani, Sandra Bullock, care are un corp armonios însă nu la fel de tonifiat ca al actriței de culoare, a ignorat faptul că trecerea timpului și-a pus amprenta pe trupul ei, scrie libertatea.ro.

Sandra Bullock arată destul de bine, însă de multe ori ținutele pe care le îmbracă nu o avantajează deloc. Așa s-a întâmplat și zilele trecute când simpatica actriță și-a pus ea o rochie din jerse, ce i se mula foarte puțin pe posterior, scoțându-i în evidență fesele puțin căzute.

Vedeta este frumoasă și se menține bine la cei 47 de ani însă anumite părți ale corpului, precum fesele, zburdă pe sub haine, așa cum se poate vedea în cele mai recente imagini surprinse de paparazzi, pe când actrița își ducea băiețelul adoptat, Louis, la cumpărături.

Dintre vedetele de la Hollywood din generația actriței, doar Halle Berry și-a păstrat corpul tonifiat, în așa fel încât aceasta își poate permite să poarte absolut orice. Sandra ar trebui să-și reînnoiască garderoba și să încerce să-și caute haine care să o flateze, nu să o pună într-o lumină proastă.

Vizualizări: 1529

Comentează

Stimate vizitator, pe site-ul apropomagazin.md nu vor fi aprobate mesajele care conţin injurii sau limbaj licenţios