Tânăra violată într-o pensiune din România a fost externată: „Nu îmi aduc aminte nimic!”

Tânăra violată într-o pensiune din România a fost externată: „Nu îmi aduc aminte nimic!”

La aproape 3 saptamani dupa ce a cazut de etajul 2 al unei pensiuni din Rasnov, Domnica Novac a iesit din spital si vorbeste pentru prima oara despre trauma de atunci.

Potrivit ProTV.ro, ea spune ca, desi inca nu-si aminteste tot ce s-a petrecut in noaptea de groaza, poate reconstitui evenimentele pana foarte aproape de momentul cazaturii.

Domnica spune ca barbatul acuzat ca a violat-o ii este complet strain, i-a fost prezentat intr-un grup mai mare de prieteni, cu care a stat afara, la gratar, dar n-a apucat sa schimbe nicio vorba cu el.

Isi aminteste ca s-a retras in camera, impreuna cu fata alaturi de care era cazata si un alt prieten. In incapere si-a facut atunci aparitia si suspectul, Ion Corcodel.

Aici, filmul amintirilor se rupe. Fata s-a trezit dupa mai bine de o saptamana, in reanimarea unui spital complet necunoscut. Abia atunci a cerut explicatii, iar cei care i le-au dat au fost foarte rezervati.

Procurorii sustin ca tanara a fost violata de Ion Corcodel, iar judecatorii i-au dat barbatului mandat de arestare.

Suspectul sustine ca intre ei ar fi fost un joc erotic, cu care fata a fost de acord. Anchetatorii sustin insa ca tanara bause peste masura si, in starea in care se afla, nu putea consimti in mod rational.

A urmat caderea de la inaltime, despre care anchetatorii spun ca ar putea avea legatura cu violul.

Tinara de 20 de ani a plecat marti dimineata din Spitalul Judetean Brasov, dar nu va ajunge acasa. Se va interna intr-un spital din Chisinau, pana la refacerea completa.

Cand isi va recapata memoria si va putea sa reconstituie toata intamplarea, procurorii brasoveni o vor audia, printr-o comisie rogatorie, cu ajutorul colegilor lor moldoveni.

Vezi video AICI

Comentează