A dat 6 milioane de dolari pe petrecerea de 15 ani a fiicei lui

A dat 6 milioane de dolari pe petrecerea de 15 ani a fiicei lui

Obrazul subţire cu cheltuială se ţine! Şi avocatul proceselor „despre mutilări la naştere” Thomas J Henry şi soţia lui, Azteca, au avut grijă ca la aniversarea fiicei lor să vină cântăreţii Pitbull şi Nick Jonas, fotograful lui Michelle Obama şi make-up artistul familiei Kardashian.

Pentru organizarea evenimentului cu 600 de invitaţi de la un salon de evenimente din San Antonio au fost angajaţi 150 de oameni, coordonaţi de David Monn, cel mai mare organizator de petreceri din New York. Decorul a fost realizat cu 30 de pomi împodobiţi cu flori de cireş, fazani împăiaţi şi păuni. Orga de lumini şi lasere a costat peste 50.000 de dolarti pentru doar 15 minute de reprezentaţie.

Pe scena evenimentului la care invitaţii au venit la bordul celor 9 limuzine Rolls Royce şi 6 Chrysler special închiriate, au cântat Nick Jonas (23 de ani) şi celebrul rapper Pitbull (35 de ani). Şedinţa foto cu sărbătorita a fost realizată de Donna Newman, fotograful oficial al lui Michelle Obama. Mâncarea a fost gătită de trei chefi de la două restaurante de lux din oraş. Maya a fost primită în aplauze pe scenă şi 20 de muzicanţi mexicani i-au cântat „La mulţi ani!” în cinci limbi. Printre cei care i-au urat sănătate şi belşug îi menţionăm pe Hillary Clinton, Matt Damon şi Justin Timberlake.

Sursa: click.ro

Comentează