Ce poreclă avea Inna la şcoală. Acum nimeni nu îi mai spune aşa

Ce poreclă avea Inna la şcoală. Acum nimeni nu îi mai spune aşa

Inna a făcut mărturisiri uimitoare despre copilăria ei pe care şi-a petrecut-o la Mangalia. Cântăreaţa a povestit că viaţa ei nu a fost atât de bună ca acum.

Vedetă a campaniei anti-bullying „Fii prietenos, nu răutăcios!”, Inna spulberă mitul copilăriei sale perfecte. „Îmi place să fiu copilăroasă la cei 30 de ani pe care îi voi împlini peste câteva luni. Când am primit propunerea de a fi imaginea acestei campanii, m-am gândit imediat că fanii mei copii își imaginează că am avut o copilărie extraordinară în care eram adusă la școală într-o limuzină, iar profesoara îmi dădea doar notele pe care le voiam. Cei mici cred că am avut o viață perfectă care m-a dus la succes. Trebuie să le spun că nu am trecut prin lucrurile astea. Nu-mi place să fiu numită «regina muzicii» sau «cea mai tare». E adevărat, am reușit ceva, dar se poate și mai mult oricând. Micuții trebuie să știe că viața mea n-a fost atât de bună pe cât pare acum, n-am zburat niciodată cu un avion privat de la blocul meu până la școală, totul a fost la fel de natural ca tot ceea ce se întâmplă acum în viața lor”, a spus Inna pentru www.ziarulring.ro.

Artista a mărturisit că la școală colegii o porecliseră „Pitica” pentru că era cea mai scundă din clasă. Acum are 1,60 metri înălțime și nu se simte deloc mică. „Acum nu-mi mai spun «Pitica» și nici măcar Alexandra, mă numesc Inna. Nu se comportă la fel cum o fac în cazul altor colege. Statutul meu le impune, fără ca eu să-mi doresc acest lucru, o anumită distanță și o anumită apreciere indiferent care este părerea lor reală… Că spun «Băi, uite-o și p-asta, mai ții minte când eram…», dar în față mi se adresează frumos. Se poartă frumos, dar niciodată nu poți ști realitatea”, a mai spus artista.

Campania Asociației „Telefonul Copilului” (116.111, apel gratuit) și a postului Cartoon Network își propune să încurajeze copiii și tinerii să spună stop fenomenului bullying. Acesta înseamnă să fii jignit, lovit, rănit, exclus sau umilit. Se poate întâmpla oricui, la orice vârstă și în orice loc: la școală, în parc, la antrenament, pe stradă și chiar on-line.

Anul trecut, aproape 500 de copii din România au beneficiat de consiliere în urma apelului la 116.111, în cadrul campaniei „Cartoon Network – Clubul Prieteniei”. Numărul cazurilor de bullying semnalate de băieți în 2015 la „Telefonul Copilului“ a crescut de 20 de ori comparativ cu 2014. Majoritatea celor afectați de fenomen sunt copii cu vârste cuprinse între 12 și 17 ani.
Sursa: click.ro
Foto: click.ro

Comentează