Gestul emoționant al unui puști de 15 ani pentru bunica lui bolnavă de Alzheimer! Ce a făcut când aceasta nu l-a recunoscut! VIDEO

Gestul emoționant al unui puști de 15 ani pentru bunica lui bolnavă de Alzheimer! Ce a făcut când aceasta nu l-a recunoscut! VIDEO

Un puști de 15 ani din Marea Britanie a devenit senzația internetului datorită unui gest de-al său de-a dreptul emoționant. El a scris un cântec tulburător pentru bunica lui care se luptă cu Alzheimerul.

Talentatul Harry Gardner a cucerit inimile oamenilor din întreaga lume cu incredibilul cântec tribut ‘Not Alone – Song for Alzheimer’s’. Adolescentul a scris melodia după ce bunica lui iubită, Maureen (76 de ani), nu l-a recunoscut când a vizitat-o.

Harry s-a filmat în timp ce cântă melodia la pian și a postat înregistrarea pe Youtube, strângând imediat peste 138.000 de vizualizări. Versurile extrem de sensibile descriu durerea de a pierde pe cineva iubit din cauza acestei boli devastatoare ce afectează milioane de oameni și asupra căreia nu poți să ai nici un control.

„S-a întâmplat așa repede, e atât de ciudat. Nu m-am gândit niciodată că așa ceva se poate întâmpla. Am clipit o dată și totul s-a schimbat. Deschide ochii și spune `Bună` , deschide-ți mintea și las-o. Spune-mi să-ți dau telecomanda ca să putem să ne uităm la show-ul tău favorit. Ciufulește-mi părul și spune-mi că ai ciocolată în geantă și că ce mult am crescut și adu-mi aminte că nu sunt singur”, spune tânărul în cântec.

Sursa: libertatea.ro

Comentează