Cristi Aldea-Teodorovici explică DE CE i-a spus NU lui Carla’s Dreams!

Cristi Aldea-Teodorovici explică DE CE i-a spus NU lui Carla’s Dreams!

Carlas’ Dreams a realizat un cover la legendara melodie „Focul din vatră” din repertoriul Doinei şi a lui Ion Aldea-Tedorovici, dar fără ca să ceară acordul lui Cristi, fiul regretaţilor artişti, cel care deţine drepturile de autor. După ce a auzit cover-ul, Cristi Aldea-Teodorovici i-a interzis lui Carla’s Dreams să cânte melodia părinţilor săi. Motivul este unul cât se poate de simplu, spune el.

„O trupă care are ca denumire de piesă cuvinte vulgare printre care și rusescul „Poh*i” , prin definiție și bunul simț nu poate promova public muzica parinților mei Ion si Doina Aldea-Teodorovici, cei care au luptat atât de mult pentru limba si cultura româneasca. În altă ordine de idei, nu discut despre limba rusă sau creația acestei trupe, care muncește în direcția aleasă și își are ascultătorul fidel, doar legătura cu muzica părinților mei”, se arată în mesajul postat de Cristi Aldea-Teodorovici pe pagina sa de Facebook.
La rândul său, Carla’s Dreams s-a limitat să-i răspundă simplu: „Om – apoi reprezentantul unei națiuni şi culturi…P. S. Pace.”.

a

2 Comentarii