El va reprezenta România în Suedia la Eurovision 2016!

Publicul a ales câştigătorul Eurovision România, în finala desfăşurată la Baia Mare, duminică, 6 martie. Este vorba de Ovidiu Anton, care a interpretat melodia „Moment Of Silence”, iar publicul a decis că piesa artistului este cea mai potrivită să ne reprezinte ţara în Suedia.

„Mulțumesc soției mele și echipei mele extraordinare. Îmi pare rău că nu e Titus Munteanu să-mi spună Pittbul ai fost tare. Dedic această victorie celor care au pus lațul pe cultura din România”, a spus Ovidiu, când a primit trofeul.

anton BUn

Locul 6 în finala Eurovision 2016 a fost ocupat de Doru Todoruţ feat. Irina Baianţ, urmat de locul 5 obţinut de Mihai Trăistariu. Pe locul 4 la finala Eurovision de la Baia Mare s-a clasat Dream Walkers. Locul 3 a fost ocupat de Florena, mezina competiţiei. Vanotek feat. The Code & Georgian a ajuns pe locul 2.

Mihai Trăistariu, Florena, Ovidiu Anton, Dream Walkers, Doru Todoruţ feat. Irina Baianţ şi Vanotek feat. The Code & Georgian s-au luptat în finala selecţiei naţionale a Eurovision 2016, care s-a desfăşurat duminică seară, la Sala Sporturilor din Baia Mare. Muzică electronică, dar şi populară, ţipurituri, dar şi ritmuri moderne, instrumente noi şi concepte muzicale în premieră, un show cu emoţii şi plin de dinamism a văzut şi a ascultat publicul, duminică seară, în finala selecţiei naţionale a Eurovision 2016.


Sursa: libertatea.ro

Comentează