Vrei să ştii care sunt cele mai ciudate feluri de a face sex? Citeşte aici top 10 cele mai ciudate fetişuri

Când vine vorba de sex niciodată să nu spui că le-ai auzit şi le-ai văzut pe toate. Asta demonstrează un top alcătuiti de un site de specialitate care a analizat cele mai ciudate practici sexuale din lume.

Iată mai jos care sunt cele mai ciudate moduri de a-şi satisface partenerul sau de a te autosatisface:

1. Joaca de-a poneiul- Mai mult erotică decât sexuală, această tehnică reprezintă un preludiu în timpul căruia unul dintre parteneri este un animale iar celălalt îl tratează ca atare. În două cuvint: umilinţă şi sex

2. Dragostea pentru manechine- Iubitorii acestui gen de sex se excită la cea mai mică atingere de plastic, în special de manechine din vitrină.

3. Iubirea de robot- Este asemănătoare cu dragostea de manechine, dar mai greu de pus în practică.Cei cărora le place această idee îşi obligă partenerii să se costumeze în roboţi.

4. Teratofilia- Este abilitatea sexuală de a vedea frumuseţea oamenilor diformi. Cei care au acest fetiş sunt excitaţi la maxim de oamenii cu malformaţii fizice.

5. Sex la subraţ- Cei care adoră să facă sex în acest mod folosesc subraţul pe post de vagin.

6. Sindromul Bonnie şi Clyde- Este tradus în dragostea pentru infractori.

7. Mumificarea- Unul dintre parteneri este legat şi înfăşurat până nu se mai poate mişca în timp ce celălalt partener face sex cu el.

8. Sushi sex – De fiecare dată unul dintre parteneri se acoperă cu sushi care este apoi consumat cu ajutorul mâinilor şi a gurii.

9. Sexul în somn- În timp ce unul dintre parteneri doarme celălalt face sex cu el fără să-l trezească.

10. Sexul în mizerie – În primul rând trebuie să-i distrugi partenerului machiajul, freza, să-i rupi hainele şi să-l faci să arate ca şi cum ar fi fost bătut sau violat şi apoi să-l murdăreşti cu noroi, informează cancan.ro.

Vizualizări: 510

Comentează