DIN CULISE. Ce nu s-a mai scris despre vedete?

DIN CULISE. Ce nu s-a mai scris despre vedete?

Deci, (enervant acest deci), dacă v-aţi imaginat cumva că întâlnirile cu vedetele noastre se realizează uşor, vă înşelaţi. După câţiva ani în care am tot scris despre vedete, astăzi vă dezvălui câte ceva „din culise”.

Anatol Dumitraş ne-a înjurat, pe bune

După ce anul trecut Anastasia Lazariuc l-a acuzat pe Benone Sinulescu că şi-ar fi atribuit piesa anilor ’80 a lui Anatol Dumitraş, „Dulce-i vinul”, fără a specifica pe CD numele compozitorului basarabean, l-am sunat pe Anatol Dumitraş să-i cerem părerea. Se pare că momentul nu a fost tocmai oportun, vădit iritat că a fost deranjat de la masa la care avea invitati, Anatol Dumitraş ne-a agresat verbal, ne-a înjurat cât l-au ţinut puterile şi a ţipat în telefon că nu are nicio părere, închizând telefonul.

Benone Sinulescu şi-a scos pantalonii de faţă cu mine

La un spectacol pe care Benone Sinulescu l-a ţinut cu trupa Millenium la Chişinău, la Teatru de Operă şi Balet, i-am solicitat un interviu artistului. M-a anunţat că ar fi bine să vorbim înainte de concert. Aşa am şi făcut, însă, surpriză, în timp ce discutam cu nea Beni acesta a început să-şi dea jos pantalonii chiar în faţa mea, schimbându-se rapid în costumaţia de scenă. Nu a uitat să mă anunţe, în stilu-i caracteristic, că „Ce naiba! Sunt om bătrân”.

Alexandru Lozanciuc e un mare pupăcios

Am impresia că Alexandru Lozanciuc este cel mai zâmbăreţ artist. De câte ori îl vezi, el te umple de optimism. Şi, vă mai dezvălui ceva: e un mare-mare pupăcios. Când îl inviţi în redacţie fără pupat nu se lasă. Principiul său: întâi pupicii şi pe urmă discuţiile.

Zinaida Julea a blestemat-o pe colega mea

„Om mai rău ca tine nu am întâlnit. Zânica e raza mea de lumină, iar tu ne-ai deranjat. Ce nu ţi-a plăcut de ginerele meu, cine te-a pus să suni la părinţii lui. I-ai făcut mult rău cu aceste materiale, încât nimeni, în toţi anii mei, nu mi-a făcut atâta rău cât mi-ai provocat tu cu aceste articole. Să dea Dumnezeu să ai parte şi tu de aşa ceva”, i-a transmis, zilele acestea, distinsa doamnă Zinaida Julea colegei mele, Lena Negru, care, de fapt, nu şi-a făcut decât meseria, aceea de a scrie. Concluziile le trageţi singuri!

Valentina Cojocaru, în spital din cauza noastră

Valentina Cojocaru i s-a destăinuit prietenei sale, Zinaida Julea, că a nimerit în spital după un articol scris de noi despre scandalul dintre ea şi maestrul Nicolae Botgros. Probabil i s-a mărit tensiunea!

Adrian Ursu cere textele înainte de publicare

Îmi place de Adrian că pune mult suflet în tot ceea ce face, se implică sută la sută în orice, fie că e muzică, televiziune sau acţiuni caritabile. E singurul interpret care ţine neapărat să vadă textele despre el înainte de publicare. Şi ştie că nu practicăm aşa ceva. Cu toate astea, în cazul lui facem excepţie. Nu îmi explic de ce. Probabil că ne-am obişnuit cu el şi el cu noi J.

Geta Burlacu a uita să vină la interviu

În 2008, în preajma Eurovisionului, Geta Burlacu a uitat să vină la un interviu stabilit cu câteva zile înainte. După ce şi-a amintit, şi-a cerut scuze, anunţându-ne că „Eurovisionul e de vină”.

Natalia Gordienco minte jurnaliştii

Şi, ca să rămânem la temă, blonda interpretă are un obicei urât în a promite şi a nu se ţine de cuvânt. E inutil să mai spun de câte ori ne-a minţit că vine la un inetrviu şi nu a mai ajuns. Deja ne-am plictisit de ea.

Mariana Şura s-a despărţit de iubit din cauza noastră

Atunci când colega mea a scris articolul „Mariana Şura, în aşteptarea inelului” nici nu intuia ce favoare îi face interpretei. Imediat după apariţie, iubitul său a întrebat-o, uşor ironic, dacă ce se vrea cerută, măritată. Marianei nu i-a picat tocmai bine afirmaţiile acestuia, drept pentru care, la scurt timp, l-a părărsit. Acum interpreta spune că acel material a fost la momentul potrivit, pentru că şi-a dat seama la timp cu cine stă alături şi a văzut şi o altă latură a iubitului său de atunci – deloc pe placul ei.

Nelly Ciobanu, povestea cănii

Probabil, Nelly Ciobanu nu intuieşte că atunci când ea nu este în studio, fratele ei, Dinu, obişnuieşte să-şi servească interlocutorii cu cafea din cana surorii sale. Sper să nu-l cerţi, Nelly!

Despre Ion Suruceanu, doar de bine

Am realizat, cred, primul interviu cu el acum doi ani. Deşi aveam la dispoziţie doar o oră, discuţia a durat pe puţin trei ore, în studioul lui Alexandru Vdovicenco. E e un mare vorbăreţ. Dar e drăguţ.

Ar mai fi multe de spus, dar le las pentru altădată. Ca să nu vă plictisesc.

Vizualizări: 9354

8 Comentarii

  • autumn
    18 noiembrie 2010 | Permalink |

    asta vreau eu de la voi! spuneti despre vedete ce nu am avea de unde afla, dati nume, chiar daca asta poate deranja!
    bravo pentru editorial, Alina!

  • baba maria
    26 noiembrie 2010 | Permalink |

    Chiar bine v-a facut Zinaida Julea…. Mari jurnalisti mai sunteti si voi, daca va viriti in sufletul omului… Voi sunteti satui de minciunile Nataliei Gordienco, dar de ale voastre toata lumea. Este chip ca voi care scrieti sa fiti tare cuminti si cinstite.

  • 7 decembrie 2010 | Permalink |

    hai lasa cu faza….Chiar bine v-a facut Zinaida Julea……..ca e o needucata si un om tare rautacios de fire,exact ca tine,baba pensionara care nu vre sa stea acasa sa aiba grija de *** Zinutza.si bine ca fetele de la redactzie muncesc,si ne scriu despre toate..vedetele ,etc

  • iou
    10 decembrie 2010 | Permalink |

    asa deci acel deranjant :D Julea e scorpie o stiu toti nimik nou doar ca uita ca toate blestemele se intorc spre copiii celui care face blestemul , Dumitras daca o bea mai putin cred ca si-a da seama ce trebuie si ce nu de vorbit sau ii este indiferent ce se scrie si se vorbeste despre el :) Gordienco e cascatzika mititika :D su usuratika are norok de voce (aici putem face comparatie Anna Lesko nu are voce dar e hatra ca o vulpe iar la Gordienko e invers are voce dar minte nu prea) , da Benone drept o facut daca trebuia sa se skimbe omu si voi nu aveati rabdare cu interviul mare treaba de parca cand mergi la plaja nu vedem lumea dezbracata .

  • Nume
    10 decembrie 2010 | Permalink |

    asi zice cred ca baba maria si este baba julia sau poate Zinutza ei ca scriu mesaje de aparare.

  • 10 decembrie 2010 | Permalink |

    off,si ne deranjueaza auzul baba Julea,si ninunea de fata ei.Lozanciuk mai bine ar pune minutza si ar spala rufele sale,ka tare rapanoshel vine pe la nuntzi.si inca o doamna scandaloasa Cojocaru,care umbla dupa fusta lui keokea zina….Alina bravo!!!!!!!!!!!!!!

  • ALIONA
    3 ianuarie 2011 | Permalink |

    ACEST EDITORIAL E PLASAT DE ITEVA LUNI, AR FI TIMPUL SA SCRII ALTUL ALINA….SAU NU MAI AI INSPIRATIE??????

  • Nume
    18 ianuarie 2011 | Permalink |

    Comentariu

Comentează