Doiniţa Sulac îşi scoate maşina la licitaţie! 7000 de euro!

Interpreta Doiniţa Sulac intenţionează să îşi vândă maşina prin intermediul tabloidului „apropo”. Din suma pe care o va încasa în urma vânzării, cântăreaţa va dona 10 % pentru campaniile caritabile intiţiate de „apropo”.

Doina Sulac îşi vinde prima sa maşină, la volanul căreia s-a aflat mai bine de trei ani. Interpreta îşi licitează automobilul de marca „Toyota Yaris”, anul de fabricaţie 2008. Ea va oferi 10 la sută din suma încasată în cadrul campaniilor caritabile iniţiate de tabloidul „apropo magazin”. „Modelul este unul american de culoare gri-închis, cutie de viteză automată. E prima mea maşină şi este într-o stare ideală. Licitaţia porneşte de la 7 mii de euro. Sper să ajungă pe mâini bune”, ne-a declarat Doiniţa Sulac.

Cei care sunt interesaţi de automobilul vedetei pot suna şi licita la numărul de telefon al redacţiei – 060002108.

Vrea să schimbe monumentul de la mormântul tatălui său
Cu banii obţinuţi în urma licitaţiei, interpreta speră să acopere măcar o parte din suma necesară pentru finisarea monumentului regretatului Nicolae Sulac, care urmează a fi amplasat la mormântul rapsodului, în Cimitirul Central de pe strada Armenească din Chişinău. „Nu ne ajung încă 200 de mii de lei, motiv pentru care meşterul nu-l poate finisa. Am fost luni şi am pus o cruce în locul unde urmează să fie amplasat monumentul”, mai spune cântăreaţa.
În martie, Doiniţa Sulac va susţine un concert la Palatul Naţional cu genericul „Floarea lui Sulac”. În cea de-a II-a parte a spectacolului, pe scenă vor urca şi „Lăutarii” lui Nicolae Botgros.
Lena Negru

Vizualizări: 1274

One Comment

  • kenny
    31 ianuarie 2011 | Permalink |

    masina in stare ideala???
    care a fost implicata in cel putin 5 accidente? (3 in 2009 si inca 2 in toamna 2010)

Comentează