Paula Seling şi Ovi deoarece sunt suspectaţi de plagiat

Paula Seling şi Ovi deoarece sunt suspectaţi de plagiat

Nici nu au apucat să se bucure de succesul înregistrat såmbătă noapte şi reprezentanţii noştri la Eurovision 2010 s-au şi ales cu primele acuzaţii de plagiat.
Melodia „Playing with fire“ a Paulei Seling şi a lui Ovidiu Cernăuţeanu seamănă cu piesa „Beautiful Lover“ a trupei Crazy Win. Sau asta cel puţin susţine actorul Mihai Bendeac pe blogul său personal.
Nu o face însă din răutate, tonul fiind unul mai degrabă diplomat decåt acuzator. „Piesa care ne reprezintă la Eurovision mi se pare foarte bună. O spun fără niciun pic de ironie. Totuşi, am o întrebare. Seamănă sau nu cele două piese? Atenţie la început şi la refren! Mi-am ridicat problema cånd am auzit-o prima dată şi am avut senzaţia că am mai ascultat-o“, a scris Mişu.
Dacă cele două melodii seamănă sau nu – părerile sunt împărţite. Pe de o parte, începutul este, în mare parte, acelaşi. Pe de altă parte, însă, piesa de la Eurovision este compusă de Ovi în ţara în care locuieşte de un deceniu, Norvegia, iar trupa aşa-zis plagiată este romånească.
Deh, cine ştie, poate că totul este o coincidenţă banală. La fel cum e şi faptul că solista Crazy Win a trăit o poveste de dragoste chiar cu întrebătorul Bendeac…

curentul.ro

vizualizări: 693

Comentează