Ce spun astrele despre cel cu care te vei casatori?

Ce spun astrele despre cel cu care te vei casatori?

Semnul zodiacal sub care te-ai nascut iti influenteaza atat viata profesionala, cat si pe cea familiala. Sufletul pereche apare in viata ta atunci cand nici nu te astepti. Afla cum o sa fie partenerul tau, dupa ce ii vei pune verigheta pe deget!

Berbec

Nativul acestei zodii inclina spre independenta. Luptator din fire, pasional, inspirat si ambitios, partenerul Berbec poate fi un idealist si un romantic. Atat femeia, cat si barbatul Berbec sunt buni gospodari, care, odata ajunsi la altar, se dedica familiei.

Taur
In ciuda faptului ca are o personalitate dominatoare, taurii sunt cei mai potriviti pentru un mariaj. Chiar daca este de moda veche, extrem de posesiv in casa, Taurul este loial, un bun gospodar si un familist convins.

Gemeni

Inteligenti si fascinanti, Gemenii devin vulnerabili atunci cand li se ofera un strop de tandrete. Desi sunt mai putin responsabili decat alti nativi ai zodiacului, Gemenii vor pune umarul la crearea un mediu familial armonios.

Rac

Este protector, intelegator si tandru, dar, totodata, dependent de cei care l-au adus pe lume. Totusi, daca te multumesti sa ocupi locul doi in viata unei persoane nascute in zodia Racului nu vei regreta! Va avea grija de tine ca de propriul copil si se va stradui sa te trateze regeste.

Leu

Ambitios, autoritar si extrem de serios, nativul Leu se va arata incantat sa te ia de mana si sa porniti impreuna spre o calatorie de o viata. In ciuda caracterului puternic, Leul are un suflet sensibil, devenind cel mai binevoitor si pasional partener la care viseaza oricine.

Fecioara
Curajos, inteligent si iubitor al vietii de familie, partenerul Fecioara iti ofera toata intelegerea de care ai nevoie numai daca reusesti sa-l convingi ca dragostea este o traire magica, nu o operatiune militara.

Balanta

Sotul Balanta este onest, muncitor, dar si extrem de pretentios, tinand foarte mult la propria imagine. Odata ajuns la altar, devine posesiv, facand chiar o obsesie in ceea ce priveste comportamentul tau in mariaj.

Scorpion

Este un partener dificil, insa, daca i-ai castigat increderea si i-ai strapuns inima cu sageata lui Cupidon, pacatosul sadic se va transforma intr?un sfant iubitor care se va stradui sa-ti ofere o relatie indestructibila.

Sagetator

Casatoria cu acest nativ este aproape imposibila, Sagetatorul fiind un sot iresponsabil, insensibil, increzut si greu de tinut in frau. Singurul mod prin care poti sa-l acaparezi intr-o casnicie este sa-i lasi impresia ca traiti o aventura care nu se va sfarsi niciodata.

Capricorn

Corect, modern si impunator, nativul Capricorn salveaza orice situatie dificila prin care trece el sau membrii familiei lui. Atat femeia, cat si barbatul sunt fideli si buni organizatori in casatorie.

Varsator

Sotul nascut sub acest semn zodiacal are un suflet sensibil, este un bun gospodar, dar si un partener de nadejde pentru tot restul vietii. Varsatorul poate fi o partida buna pentru orice alt nativ.

Pesti

Angajamentul, responsabilitatea si longevitatea unei casnicii nu sunt punctele lor forte. In ciuda atitudinii de romantic si a gesturilor pline de afectiune, te poate deceptiona.

Sursa: cancan.ro

vizualizări: 625

One Comment

  • marinov carmen
    30 martie 2010 | Permalink |

    asa este aveti mare dreptate cu zodia sagetator avem doar 2ani de cand stam impreuna si exact ce ati scris asa se manifesta

Comentează