Gwen Stefani, divorţ de 100 de milioane $

Gwen Stefani, divorţ de 100 de milioane $

Păreau unul dintre cele mai solide cupluri din lumea vedetelor! Vestea că Gwen Stefani (45 de ani) a depus recent actele de divorţ la un tribunal din California i-a şocat pe fani. Însă ei nu se mai înţeleg de trei ani.

Solista trupei No Doubt, Gwen Stefani şi soţul său, Gavin Rossdale (49 de ani), solistul şi compozitorul trupei rock Bush, au citat diferenţe ireconciliabile, ca motiv al despărţirii. În realitate, aceştia aveau probleme în căsnicie din 2012, când au făcut în secret şedinţe de terapie de cuplu. Cei doi au ajuns să se despartă după 20 de ani de când sunt împreună. În septembrie ar fi trebuit să serbeze 13 ani de căsătorie. “Gwen este devastată, a făcut tot ce a putut să-şi salveze căsnicia, dar nu a mai suportat. Ea l-a bănuit pe Gavin că a înşelat-o cu o bonă a copiilor”, a dezvăluit o sursă apropiată cuplului pentru Radaronline. Cântăreaţa a concediat-o imediat pe dădacă, dar lucrurile nu au mai mers. Gwen îi reproşa tot timpul soţului că stă mai mult prin turnee şi că nu mai au o viaţă comună. La rândul său, Gavin se plângea că şi ea dedică mai mult timp profesiei decât relaţiei lor. De mai multe luni, Gwen şi Gavin dormeau în camere separate. Ea are în conturi 100 de milioane de dolari, iar el numai 35 de milioane de dolari. Neavând prenupţial, vor trebui să împartă în mod egal averea comună.

Au împreună trei copii

Băieţii Kingston (9 ani),  Zuma (6 ani), şi Apollo (1 an), vor rămâne în custodia comună a părinţilor
Gwen Stefani şi Gavin Rossdale au împreună trei copii, Kingston, de 9 ani, Zuma, de 6 ani, şi Apollo, în vârstă de numai 1 an. Cântăreaţa spune că fostul soţ este un tată bun şi că vor împărţi custodia celor  trei băieţi. Însă apropiaţii se tem că, până la urmă, ar putea să izbucnească un război în justiţie pentru copii. În ultima vreme, mai mult Gwen s-a ocupat de ei. “Deşi amândoi am căzut de comun acord să divorţăm, vom continua să ne creştem cei trei copiii împreună, într-un mediu sănătos şi fericit”, au anunţat Gwen Stefani şi Gavin Rossdale în comunicatul dat publicităţii după depunerea actelor pentru divorţ. Copiii sunt o prioritate pentru solista trupei No Doubt, care a fost singură cu băieţii în vacanţă în această vară.
Sursa: click.ro

Foto: Photoland / Wenn / AP

Comentează