S-a ras în cap și s-a tatuat pentru fetița lui

Un tată a impresionat o lume întreagă cu gestul pe care l-a făcut. Omul și-a tatuat un aparat auditiv la urechea stângă pentru ca fiica lui de numai 6 anișori să nu se mai simtă o ciudată din cauza aparatului auditiv pe care este nevoită să îl poarte.

Charlotte Campbell (6 ani), din New Zealand s-a născut cu o problemă foarte gravă. Părinții ei au desoperit că micuța nu auzea nimic cu urechea stângă la vârsta de 4 anișori.

Problema de la urechea stângă îi afecta și transmiterea sunetelor la creier, respectiv la urechea dreaptă. Alistair Campbell, tatăl Charlottei povestește că nu este fan al tatuajelor, însă pentru a-și face fetița să zâmbească s-a ras în cap, pentru a-și tatua un aparat auditiv la fel ca al ei. Omul a mai spus că se va rade în cap de câte ori va fi nevoie pentru ca fetița lui să fie fericită. „Implantul din urechea mijlocie are ca rol transmiterea semnalului audio spre creier”, a adăugat el.

„Am făcut asta numai pentru scumpa mea fetiță. Părul meu va crește iar”, a mărturisit el pentru huffingtonpost.uk.com. Champbell spune că Charlotte chicotește de fiecare dată când îi vede tatuajul, după care i-l atinge și îi spune că este cool.

O poză de-a tatălui cu fetița a fost distribuită de mii de ori pe diverse rețele de socializare după ce a fost postată pe Lad Bible’s Facebook. Poza a primit în jur de 64.000 de aprecieri de la fani numai într-o singură zi și a fost distribuită de peste 2.700 de persoane. Un fan a spus că Campbell a făcut ceea ce trebuia să facă. Alți fani au spus că gestul omului merită tot respectul din lume.

aSursa: click.ro
Foto: huffingtonpost.uk.com

Comentează