Ceartă la Palat! Kate Middleton și Regina Elisabeta nu se mai înțeleg

Ceartă la Palat! Kate Middleton și Regina Elisabeta nu se mai înțeleg

Ducesa de Cambridge a mărturisit că simte că între ea și Regina Elisabeta există o relație tensionată, mai ales după petrecerea de ziua de naștere a Prințului George de luna trecută.

Relația dintre Kate Middleton și Regina Elisabeta ar fi început să se deterioreze atunci când Ducesa a decis să se sustragă de la datoriile regale printr-un concediu postnatal după ce a adus-o pe lume pe Prințesa Charlotte. Se pare că Regina nu a apreciat această decizie a lui Kate și, pentru a-i arăta dezaprobarea, a făcut un gest neobișnuit, potrivit femalefirst.co.uk.

Regina nu a onorat cu prezența invitații de la ziua de naștere a micuțului Prinț George, care a împlinit doi anișori luna trecută. Kate Middleton a interpretat acest lucru drept un mesaj dezaprobator din partea ei. Una dintre sursele apropiate a povestit că Regina ar fi nemulțumită de faptul că Ducesa de Cambridge evită pe cât posibil să își îndeplinească îndatoririle regale.

„Kate își formează o reputație în care evită datoriile regale. De aici îi vin și poreclele «Ducesa de Do-Little» și «Leneșa Katie». Dacă nu găsești timp să le aduci un tribut bătrânilor care ți-au salvat țara, ce mesaj transmiți astfel?”, a declarat una dintre surse, citată de femalefirst.co.uk.

Mai mult, se pare că aceste porecle ar fi venit chiar din partea Reginei, care s-a „scăpat” într-o zi în care era foarte obosită și a numit-o pe Kate „Ducesa de Do-Little”.
Sursa: click.ro
foto: Getty

Comentează