Și-a recuperat mașina furată după „doar” 22 de ani

Și-a recuperat mașina furată după „doar” 22 de ani

Un om de afaceri din Pretoria a fost recent anunțat că polițiștii i-au găsit mașina furată. Bărbatul reclamase furtul în urmă cu 22 de ani.

Mașina, o Toyota Corolla din 1988, fusese cumpărată de omul de afaceri în 1993. La doar câteva zile de când o achiziționase, automobilul a dispărut fără urmă.

Se pare că mașina a ajuns în toți acești ani în provincia Limpopo din Africa de Sud acolo unde a fost folosită ca și taxi. Automobilul a fost pentru o scurtă perioadă și în posesia unei polițiste.

La un filtru al poliției, un agent a descoperit că seria motorului fusese modificată și astfel s-a ajuns la concluzia că aceasta îi aparține lui Derick Goosen, omul de afaceri care reclamase furtul în 1993.

„Am să o spăl și voi da câteva ture cu ea. Totul este perfect la interior. Nici nu-mi vine să cred”
, a declarat cu emoție omul de afaceri.

Sursa: libertate.ro

One Comment

  • 7 august 2015 | Permalink |

    Oportunitate relaxanta de castig! Niciodata nu a fost mai usor ca acum sa obtii castiguri suplimentare in timpul liber, intr-o colaborare deosebit de interesanta si profitabila! Iti faci cum vrei programul si nu ai nicio obligatie! Oferta este numai pentru oamenii foarte seriosi! Cere acum detalii mai multe la adresa mea de email:[email protected]

Comentează