Tatăl lui Stas Pieha mânca împreună cu boschetarii

Tatăl lui Stas Pieha mânca împreună cu boschetarii

Interpretul Stas Pieha (35 de ani) a povestit despre relaţia cu tatăl lui, în cadrul unui interviu pentru sobesednik.ru.

Tatăl biologic al cântăreţului rus, lituanianul Pyatras Gerulis, a fost interpret de jazz, iar acum e pensionar şi locuieşte într-o garsonieră dintr-o suburbie a or. Vilnius. Anterior mass-media rusă a scris despre faptul că acesta a fost pacient al unei clinici de psihiatrie şi mânca la cantina pentru boschetari. Această informaţie nu i-a picat bine fiului lui, Stas Pieha, care a decis să vorbească pentru prima dată în presă despre relaţia cu părintele său.

3280580_a6cf6a9d

„L-am văzut pentru întâia oară pe tata atunci când mama m-a dus la el, la Riga. Aveam 14 ani. Primele cuvinte ale lui Pyatras au fost Hai la o ţigară!’. Am fumat amândoi la balcon, am mai stat la taclale… Apoi a venit el în vizită la mine, la Moscova. Nu-i port pică, chiar dacă nu prea căuta să comunice cu mine – în viaţă se pot întâmpla de toate şi consider că nimeni nu trebuie judecat. Acum am o relaţie bună cu tata, ne sunăm, mă felicită la zilele de naştere, iar eu îi trimit bani în fiecare lună”, a spus artistul pentru sursa citată.

Pyatras Gerulis a plecat din familie când fiul lui nu împlinise un an. Condiţiile de trai ale tatălui lui Stas Pieha s-au îmbunătăţit după ce un post de televiziune din Rusia a arătat într-o emisiune garsoniera în care locuia Pyatras Gerulis: locuinţa era debranşată de la reţeaua de termoficare, geamurile erau sparte, iar fostul artist de jazz nu avea nici măcar un pat confortabil şi îmbrăcăminte bună. După acea emisiune, Stas Pieha a făcut din banii săi reparaţie în apartamentul tatălui şi i-a cumpărat haine noi.

N.T.

Comentează