REVOLTĂTOR! Lui Gheorghe Urschi i s-a INTERZIS accesul la o piscină

REVOLTĂTOR! Lui Gheorghe Urschi i s-a INTERZIS accesul la o piscină

La trei ani de când a suferit un atac cerebral, „regele umorului” se simte din ce în ce mai bine. Ajutat de cele două fiice, Laura şi Liliana, maestrul a luptat pentru a se reabilita, urmând şi un tratament foarte costisitor în Israel. Ieri însă, Gheorghe Urschi s-a pomenit într-o situaţie neplăcută, care ulterior a fost făcută publică de una din fetele sale.

„Deoarece divertisment nu prea are tata in ultimii ani, cautam, inventam, cream optiuni de a-i diversifica viata. L-am intrebat, daca ar vrea sa mearga la bazin. A fost incantat de idee. De o saptamana facem planificarea – rugam prietenul lui sa ne ajute, facem lista ce trebuie sa avem/cumparam, pentru a-l echipa pe tata si deoarece locatia trebuie sa aiba o rampa de intrare in apa (sa nu alunece pe scari, sa nu intre apa in plamani..), si, cel mai important, personalul bazinului sa ne fie alaturi pentru cateva minute – la intrarea si iesirea din apa. Dupa pozele de pe FB am vazut ca Aqua Parc Chisinau Бывший бассейн Локомотив are asa optiuni. Ura! Azi mergem la bazin. Am sunat in prealabil la n. de telefon si… pe celalalt capat al firului, Administratorul Светлана (daca nu gresesc) ne-a spus – ca nu vorbeste romana. Ok, trec la rusa. Am explicat, ca vrem sa venim cu o persoana cu dizabilitati, vom achita toate serviciile, dar avem nevoie de instructori sau salvamari, care sa ne asiste la intrarea in apa. Ni s-a spus ca “понимаем ваше горе, но ничем помочь не можем. нет у нас персонала для этого”. Ii explic, ca este vorba de Gheorghe Urschi si ca ar putea fi mai receptiva, dupa care a taiat, ca “через час закроем бассейн, так как погода плохая, приходите завтра”. Cum asa, aveti program de lucru sau invocati motive pentru a va eschiva? Administratorul Светлана a trantit receptorul. Tare as mai “vorbi” la tete-a-tete cu aceasta Doamna! Dar, i-am promis tatei ca merg azi cu el la bazin. Pe urma mai vedem… “, se arată în mesajul postat pe contul de Facebook al maestrului.

aPrecizăm că în vara lui 2011, Gheorghe Urschi a suferit un accident vascular cerebral şi a fost internat în stare gravă la Institutul de Neurologie şi Neurochirurgie din Chişinău. Incidentul nefericit a avut loc după spectacole pe care artistul le susţinuse în România. Deplasarea l-a suprasolicitat, drept pentru care starea sa de sănătate a cedat. Actorul a urmat un tratament şi în Israel, sub supravegherea celor mai buni specialişti, iar acesta a dat rezultate.
Gheorghe Urschi se simte mai bine, iar acum câteva luni a oferit şi primul său interviu după accidentul vascular. În cadrul acestuia, artistul a mărturisit că „încearcă să o ia de la capăt” şi că paşii pe care deja poate să-i facă au venit ca o lumină de Sus.

Vizualizări: 1492

3 Comentarii

  • Nume
    7 august 2014 | Permalink |

    Ti se face mila, Marele artist Gheorghe Urschi care era asteptat si iubit in satele noastre mai mult decit oricare presedinte din citi am avut, un mare actor, poet, regizor si un mare OM indragostit de acest pamint si de oamenii lui. Cu MARE REGRET niste imputiti de rusoi care s-au facut mosieri pe-aici n-au auzit de Gheorghe Urschi iar prin gestul ei a scuipat in toti artistii si oamenii care au lasat o urma pe aceasta palma de pamint, a scuipat pe intreg poporul care a dat nastere acestor martiri. Asta-i tara artistilor Covali, Tarasiuc, Sanstroctira s.a.

  • Nume
    7 august 2014 | Permalink |

    Așa e moldovanul, Nu are stimă față de țara lui, de graiul în care au vorbit buneii noștri, în care vorbim noi. Oare în rusia vorbesc altă limbă?

  • 1 octombrie 2014 | Permalink |

    mari magari… :(

Comentează