Brigitte Bardot a avut 100 de iubiţi, între care şi femei

Brigitte Bardot a avut 100 de iubiţi, între care şi femei

„M-am iubit cu 100 de bărbaţi”, nu este o replică dintr-un film al seducătoarei Brigitte Bardot. Este chiar una dintre şocantele dezvăluiri pe care actriţa de 80 de ani le-a făcut într-o carte despre viaţa ei, „The Life, The Legend, The Movies”, scrisă de autoarea Ginette Vincendeau.

Zâmbetul ei ştrengar şi ochii de culoarea cireşei i-a fermecat pe bărbaţi. Dar nimeni nu ştia că faima i-a adus actriţei şi o depresie cumplită, din cauza căreia a încercat să se sinucidă de patru ori. Născută într-o familie de parizieni bogaţi, Brigitte a luat drumul baletului şi a mers la cursuri de modeling.

Peste patru ani, Bri, cum era alintată de familie, dădea pantofii de balet pe haine sexy, breton şi un ruj intens care să îi accentueze buzele voluptoase. În 1950 această transformare o face să intre în atenţia lui Roger Vadim, asistentul unui regizor, care descoperise marile talente ale cinematografiei franceze din anii ‘30.

La scurt timp cei doi au devenit amanţi, iubindu-se în secret, pentru că Brigitte avea doar 16 ani. După ce părinţii le-au descoperit aventura, Bardot a încercat să se sinucidă. Doi ani mai târziu s-au căsătorit, dar mariajul lor a fost un simplu foc de paie.

Fosta divă s-a îndrăgostit de un coleg de platou, care a divorţat de soţie pentru ea, însă l-a părăsit şi pe el pentru un cântăreţ. Brigitte avea să o ţină dintr-o aventură într-alta, ajungând la 100 de iubiţi, întreaga viaţă. Vedeta s-a iubit chiar şi cu Marilyn Monroe. Al doilea soţ al ei, Jacque Charrier, a fost şi cel căruia Brigitte i-a făcut un copil. Actriţa nu-şi dorea sarcina, însă socrii ei au convins-o să o păstreze.

Nici după naştere artista nu a reuşit să aibă sentimente materne, aşa că, după divorţul de Charrier, acesta a luat băiatul în custodie. Actriţa şi fiul ei Nicolas (53 de ani) s-au împăcat însă în primăvara aceasta, după 20 de ani de „război”.
Sursa: click.ro
Foto: Corbis

Vizualizări: 469

Comentează