Actorul Neil Patrick Harris va prezenta gala Oscarurilor din 2015

Actorul Neil Patrick Harris va prezenta gala Oscarurilor din 2015

Actorul american Neil Patrick Harris va prezenta viitoarea gală a premiilor Oscar în februarie 2015, au anunțat miercuri organizatorii, citați de AFP.

Neil Patrick Harris, care a mai prezentat și alte gale, între care decernarea premiilor televiziunii americane Emmy Awards, va fi astfel maestrul de ceremonii al celei de-a 87-a ediții a Oscarurilor din 22 februarie la Los Angeles.

La ediția din 2014, această misiune prestigioasă i-a revenit cunoscutei actrițe Ellen DeGeneres, al cărui celebru selfie, în compania mai multor staruri, a fost tweet-ul cel mai distribuit din istoria rețelei de socializare.

“Este o adevărată onoare și o mare bucurie pentru mine să mi se ceară să prezint gala Oscarurilor din 2015″, notează Neil Patrick Harris, cunoscut din serialul din 2005 “How I Met Your Mother”, conform comunicatului difuzat de Academia Oscarurilor. “Am crescut uitându-mă la Oscaruri și am fost întotdeauna fascinat de cei care au prezentat această ceremonie”, a mărturisit actorul, care joacă în ultimul film al lui David Fincher “Gone Girl”, lansat luna aceasta în SUA.

Producătorii Craig Zadan și Neil Meron s-au declarat “încântați” de participarea lui Neil. “L-am urmărit de-a lungul carierei sale și l-am văzut explodând ca mare artist, în filme, la televiziune și pe scenă”, au subliniat ei în comunicat.

Gala Oscarurilor va fi transmisă în direct la televiziune, în peste 225 de țări din întreaga lume. Organizatorii vor anunța, la 15 februarie, nominalizările pentru viitoarea ediție din 2015.

Sursa: AGERPRES
Foto: (c) Dominick Reuter Files / REUTERS

Vizualizări: 277

Comentează