Ana Ursachi și Roman Chircă ar putea candida pe lista PLR

Ana Ursachi și Roman Chircă ar putea candida pe lista PLR

Juristul Ana Ursachi și expertul economic Roman Chircă, membri ai „listei salvării naționale”, prezentată săptămâna trecută la „Cabinetul din Umbră”, de la Jurnal TV, ar putea candida pe lista Partidului Liberal Reformator la alegerile din 30 noiembrie. Anunțul a fost făcut aseară, în cadrul „Cabinetului din Umbră”, de către prezentatorul emisiunii, Val Butnaru. 

„Cinci partide m-au contactat cu propunerea de a începe negocierile. Unele dintre ele chiar s-au arătat disponibile să-i includă pe listele lor pe toți candidații Cabinetului din Umbră. E foarte frumos, le-am spus, cu precizarea că participanții la emisiune nu sunt membri de partid și nimeni nu le poate ordona nimic. Ideea noastră a fost să demonstrăm că oamenii vor o alternativă și că noi suntem în stare să propunem societății nume noi, persoane curate în care să avem încredere. Până la urmă, avem totuși și niște rezultate concrete – PLR este gata să includă pe primele poziții doi candidați ai Cabinetului din Umbră”, a declarat jurnalistul Val Butnaru.

Deocamdată acest lucru nu a fost încă oficializat, iar Ana Ursachi și Roman Chircă urmează să ia decizia finală în următoarele zile, după care o vor anunța public.

„Cei pe care-i avem astăzi la guvernare vor, cu tot dinadinsul, să se regăsească în următorul Parlament doar pentru ca să-și apere tot ce au furat până acum sau să-și apere eventuala libertate, în sens penal. Eu pun prioritate pe lucrul în echipă. Partidul Liberal Reformator va veni aerisit. Susțin PLR și împărtășesc programul lor, care se bazează pe lupta cu oligarhia și promovarea reformelor judecătorești”, a declarat Ana Ursachi.

Vezi continuarea pe jurnal.md

Vizualizări: 298

Comentează