Mihai Trăistariu s-a săturat să-şi întreţină fratele pictor, care refuză să-şi caute un loc de muncă

Mihai Trăistariu s-a săturat să-şi întreţină fratele pictor, care refuză să-şi caute un loc de muncă

Mihai Trăistariu (34 de ani) a sărit ani la rând în ajutorul fratelui său, Vasile (38 de ani), care a renunţat la culturism pentru a deveni pictor de icoane. Numai că i-a ajuns şi solistului cuţitul la os, astfel că a decis să nu-l mai finanţeze şi să-l lase să se descurce pe cont propriu, că doar este băiat mare. La aflarea veştii, Vasile a strâmbat din nas.

Mihai a avut mereu noroc la bani şi nu i-a fost greu să-şi ajute şi rudele mai sărace, îndeosebi pe fratele lui, Vasile, un bărbat care stătea mai mult în casă şi picta, şi refuza cu îndârjire să-şi caute un loc de muncă stabil. Cum toate au sfârşit, şi solistul a încetat să-i mai trimită bani în cont, decizie asupra căreia nu va mai reveni: “Vreau să-l învăţ pe fratele meu să pescuiască, nu să-i tot dau peşti pentru masă. Asta nu înseamnă că nu-mi pasă de soarta lui. Înainte îi plăteam cu sora mea toate utilităţile, întreţinere, apă, lumină, gaze. Însă de când a apărut pe la televizor, a ajuns cunoscut şi acum vinde cam 3-4 tablouri pe lună. A vândut şi tablouri cu 500 de lei. Înainte cerea 30 de lei pentru un tablou şi îl costau 50 materialele. Însă acum a scos şi 5.000 de lei pe lună”, a spus Mihai pentru libertatea.ro. Cu toate că a câştigat bani frumoşi pe operele sale, Vasile tot dator vândut este: “Din păcate, frate-miu a reuşit să adune datorii. Mi-a spus că a rămas fără curent, că nu şi-a achitat factura. Eu nu-l mai ajut, trebuie să înveţe să se gestioneze şi singur. I-am făcut şi cont pe Facebook, unde să-şi expună tablourile. Îl ajut cum pot, însă prefer să-l ajut să-şi câştige banii singur decât să-i dau eu”, a mai zis Mihai Trăistariu.

A întinerit cu 10 ani!

Mihai Trăistariu se ocupă tot mai serios în ultima vreme de imaginea sa. Mănâncă doar salate, a renunţat la carne, şi-a făcut abonament la sală şi şi-a pus implant de păr. Ce mai, pare cu totul un alt om. “Am întinerit cu 10 ani, dar fac mari eforturi. Trag de fiare, mă hrănesc sănătos şi am o nouă freză. În plus, nu beau şi nu fumez!”.

Vizualizări: 314

Comentează