Tenorul-soprană va deveni tătic de băiat!

Tenorul-soprană va deveni tătic de băiat!

Unul dintre cei mai în vogă artişti ai lumii, interpretul rus Vitas, va deveni tătic. Artistul, despre care se spune că poate trece foarte uşor de la timbrul de tenor la cel de soprană, a fost cel care le-a destăinuit jurnaliştilor marea bucurie din familia lor.

Lui Vitas nu-i place să facă publice informaţii cu caracter personal, aşa că de obicei în interviurile pe care le acordă nu vorbeşte despre familia sa. Recent însă, într-un interviu pentru mk.ru, interpretul s-a lăudat că familia lor aşteaptă cu nerăbdare sfârşitul anului, când va veni pe lume cel de-al doilea copil al lor – un băieţel. Tinerii părinţi i-au ales şi un nume bebeluşului, dar deocamdată preferă să-l ţină în secret, Vitas destăinuind doar prima literă a acestuia – „M”.
Interpretul nu s-a putut abţine să nu vorbească şi despre fiica sa, Alla, acum în vârstă de 5 ani, despre care tăticul spune că este înzestrată cu talent muzical, că învaţă din mers melodiile tatălui său şi le cântă prin casă. Dar muzica nu este unica pasiune a copilei, căci îi place şi sportul.
Menţionăm că Vitas, pe numele său real Vitali Graciov, s-a născut în Letonia, în 1981. Cariera sa a cunoscut un start fulminant în Rusia, în 2000, odată cu hitul „Opera No.2”, a cărui difuzare masivă pe internet i-a asigurat şi succesul internaţional.
Tânărul contratenor a intrat în Cartea Recordurilor drept singurul cântăreţ a cărui voce cuprinde cinci octave şi care poate cânta în registrul fluierului. De asemenea, artistul este unul dintre cei mai căutaţi oameni de pe Youtube, având peste patru milioane de vizitatori la clipul „Opera No. 2”.
Muzica tânărului rus este folosită în scopuri terapeutice, în unele clinici din Europa, China, Coreea şi Norvegia.
Declarat „Cel mai iubit artist străin” în China şi Japonia, în 2008, Vitas a încântat publicul la Jocurile Olimpice de la Beijing. Este şi unicul artist care are monument în Shanghai.
N.T.

Vizualizări: 567

Comentează