Natalia Gordienko şi-a vândut hainele în scop caritabil // FOTO

Natalia Gordienko şi-a vândut hainele în scop caritabil // FOTO

A devenit o tradiție ca vedetele noastre să organizeze târguri de haine, în cadrul cărora doritoarele au posibilitatea să achiziționeze piese vestimentare şi accesorii unice, la preţuri foarte mici. Natalia Gordienko şi-a scos hainele la vânzare în scop caritabil, iar banii adunaţi îi va dona unei familii care are un copil bolnav.

La primul ei „Summer Sale”, vedeta a vândut peste 200 de piese vestimentare, de la diferite branduri, începând cu Zara şi terminând cu Roberto Cavalli.

a„Este un târg de caritate pe care demult îmi doream să-l realizez. Acum, că am găsit puţin timp, mi-am atins scopul. De când mi-am deschis cont pe Facebook, lumea-mi scrie în privat ca să mă întrebe de unde îmi cumpăr ţinutele, cât costă, dacă pot să le vând ori să le dau în chirie. Îmi doresc să ajut o familie, care are un copil bolnav. Voi organiza încă două târguri: de toamnă şi de iarnă”, a declarat Natalia Gordienko pentru perfecte.md, precizând că hainele care nu s-au vândut la târg, vor fi donate unei case de copii.

aL.N
Foto: perfecte.md

Vizualizări: 752

Comentează