Trei motive pentru care cuplurile fără copii înșală mai puțin

Trei motive pentru care cuplurile fără copii înșală mai puțin

Infidelitatea este una dintre cele mai comune probleme ale cuplurilor actuale, iar anumiți factori sunt responsabili pentru apariția ei. Un nou studiu arată că partenerii care nu au copii înșală mai puțin decât cei care au.

Cercetătorii au discutat cu 1.000 de oameni, cu vârste între 18 și 49 de ani, despre tipare de infidelitate, iar concluziile au fost că 18% dintre cuplurile care au copii au înșelat, în timp ce infidelitatea în rândul căsniciilor fără copii a fost de 11%. Potrivit specialiștilor, mulți părinți au găsit împlinirea emoțională în legăturile create pe rețele de socializare precum Facebook.

Partenerii fără copii mențin legătura romantică dintre ei

Unul dintre motivele pentru care partenerii fără copii înșală mai puțin are legătură cu faptul că modul în care interacționează se schimbă mai puțin odată cu trecerea timpului. Cuplurile clădesc, în timp, o conexiune romantică și sexuală, dar odată cu nașterea primului copil, încep să se vadă ca „mama” și „tata”, spun specialiștii. Pentru că rolul de părinte este cel mai important, cel de partener începe să fie neglijat.

Continuarea pe unica.ro
Foto: thinkstockphotos.com

Vizualizări: 373

Comentează