Întâlnirea cu un vraci era s-o coste viaţa

Întâlnirea cu un vraci era s-o coste viaţa

Nimeni nu ştie de unde vin puterile vracilor şi a extrasenşilor, capabili să vindece sau să dăuneze sănătăţii oamenilor. De aceea simplii muritori ar trebui să fie atenţi când au de a face cu asemenea persoane. De acest lucru a putut să se convingă actriţa Svetlana Toma, căci întâlnirea cu un vraci era s-o coste viaţa…

Se întâmpla după lansarea peliculei „Şatra”, în regia lui Emil Loteanu. Actriţa, împreună cu membrii echipei de filmare, se afla în Filipine, în cadrul unui turneu de prezentare a celebrului film moldovenesc. Cineva din personalul hotelului unde se cazase îi vorbise Svetlanei Toma despre vracii din partea locului, care sunt capabili să vindece pe loc, cu mâinile goale, fără bisturiu, chiar şi tumorile canceroase. Cum să crezi una ca asta fără s-o vezi cu ochii tăi? Curioasă din fire, artista a rugat pe cineva să-i facă legătura cu un astfel de tămăduitor.
„Mi-au făcut cunoştinţă cu un bărbat agreabil, amabil. Cât am vorbit cu el, vreme de vreo 20 de minute, el m-a ţinut de mână. Îmi spunea că am o energetică pozitivă… Atunci nu am atras atenţie acestui detaliu, mai târziu însă aveam să aflu ce scump era să mă coste asta…”, îşi aminteşte Svetlana Toma, citată de taini-zvezd.ru.
A doua zi după această întâmplare echipa a zburat la Moscova. Dar la scurt timp actriţa a început să se simtă ciudat. Era sleită de puteri, nu se mai putea ridica din pat, leşina. S-a adresat medicilor, dar toţi îi spuneau: „Analizele investigaţiilor arată că sunteţi sănătoasă tun”. Iar frumoasa actriţă se topea ca o lumânare.
„Dacă nu era Djuna (Evgeniza Davitashvili, actriţă, astrolog, Preşedinte al Academiei Internaţionale de Ştiinţe Alternative – n.n.), nu ştiu dacă supravieţuiam, căci de cum m-a văzut, a exclamat: „Săraca de tine! Cine te-a băut?”. S-a dovedit că vraciul filipinez era vampir energetic. El mi-a luat toate puterile cât m-a ţinut de mână. După două săptămâni, Djuna a reuşit să mă pună pe picioare, iar pentru asta îi voi fi mereu recunoscătoare”, a declarat Svetlana Toma, specificând că de atunci nu mai vrea să audă de tămăduitori. Întâlnirea cu un reprezentant al acestei tagme i-a fost de ajuns, cu vârf şi îndesat.
Natalia TUTUNARU
Foto: teleport2001.ru

Vizualizări: 792

Comentează