Trăieşte de-o lună de zile numai cu bere!

Trăieşte de-o lună de zile numai cu bere!

Berea rămâne marea lui dragoste! Canadianul Chris Schryer a înlocuit mâncarea cu licoarea din hamei. Bărbatul ţine post 40 de zile doar cu alcool, potrivit National Post.

Ce poate fi mai plăcut pentru un bărbat decât o cură cu bere? Chris Schryer, din Toronto, Canada, a ales să-şi “purifice” trupul cu un post mai puţin obişnuit.Timp de 30 de zile, bărbatul de 33 de ani a renunţat la mâncare şi a început o dietă nouă, pe care are de gând s-o respecte cu sfinţenie încă 12 zile, până la sfârşitul postului Paştelui. Ziua lui începe cu o sticlă de bere, mai bea una la amiază, iar apoi îşi încheie ziua cu o bere de 650 ml, scrie click.ro.

Mai are de “postit” 12 zile

Împreună cu un amic berar, Chris a creat o licoare alcoolică bogată în ovăz, numită Brewmaster’s Trithe, care are destul aport nutriţional cât să-l ţină în viaţă pe Chris. Băutura din hamei îi oferă lui Chris circa 2.000 de calorii pe zi, aproape de porţia normală de 2.350 – 2.600 recomandată. De meserie web-designer, Chris este cel mai fericit bărbat de pe planetă, fiind mai tot timpul beat.

O lună şi jumătate a postit numai cu alcool

În 2011, J. Wilson, un blogger din Iowa, SUA, s-a hrănit 46 de zile doar cu apă şi bere cât cuprinde. Bărbatul de 40 de ani avea de gând să ţină regim 60 de zile doar cu alcool, dar în a 47-a zi de “post” a fost “ademenit” de o bucăţică de şuncă. Americanul n-a reuşit să ajungă la finalul “dietei”, dar a slăbit aproximativ 12 kilograme.
Foto: click.ro

 

Vizualizări: 275

Comentează