Gândul Mâţei revine! Au pregătit o surpriză de proporţii!

Gândul Mâţei revine! Au pregătit o surpriză de proporţii!

Şi-au pus vieţile personale la punct şi au revenit pe scenă. E vorba despre membrii formaţiei „Gândul Mâţei”, care au realizat recent un nou album de senzaţie, „Generaţia în Blugi”. După opt ani de tăcere, aceştia vin cu piese noi ca format şi conţinut.

Formația „Gandul Maței” revine cu un nou album, după 8 ani în care nu a mai lansat nimic. Acesta conţine 13 piese, ale căror texte au fost scrise de către tatăl interpretului Nicu Ţărnă, Tudor Ţărnă, dar şi de prezentatorul de la Jurnal TV, Bogdan Dascăl.
Solistul trupei, Nicu Ţărnă, a declarat că acest album e mai matur, poate şi datorită faptului că însăşi membrii formaţiei au trecut prin mai multe evenimente de-a lungul acestor ani.
„După crearea acestui album, mulți interpreţi o să-și pună întrebarea dacă vor să mai cânte. De ce „Generația în blugi”? Pentru că blugii și muzica au schimbat lumea din toate timpurile. Pentru că nu am apărut de 8 ani, ne-am gândit să revenim cu o denumire care va deranja în sens frumos și va intriga. Am avut o perioadă intensă de lucru, deoarece reprezintă o etapă de maturitate în creaţie. Veţi vedea că am rămas romantici şi ironici, dar cu că avem mai multă experienţă şi mai multe de spus”, a declarat Nicu Ţărnă.
CD-ul pate fi cumpărat pe parcursul întregii luni aprilie. Cei din trupă au specificat că vor fi şi concerte de promovare, dar despre acestea vom afla ceva mai târziu.
Veronica VLADEI

Vizualizări: 316

One Comment

  • Nume
    11 aprilie 2014 | Permalink |

    mii a bori de si de gind si de maita

Comentează