R.I.P Will Smith. Ştirea care a făcut înconjurul lumii

R.I.P Will Smith. Ştirea care a făcut înconjurul lumii

Unul dintre cei mai legendari actori de la Hollywood, a fost “ucis” chiar de către proprii lui fani. Uite ce s-a întâmplat cu fostul “Prinţ din Bel Air”, Will Smith.

Vestea morţii lui Will Smith s-a răspândit extrem de repede, actorul fiind una dintre cele mai îndrăgite celebrităţi, la nivel mondial. Din fericire, actorul a fost victima unei farse puse la cale de către fani, iar informaţia s-a răspândit imediat.
Totul a început în momentul în care un fan, din dorinţa de a atrage atenţia, a creat o pagină de Facebook in memoriam Will Smith. Pagina a avut peste 4000 de like-uri, iar fanii şi-au arătat regretele şi condoleanţele imediat, scrie rtv.net.
“În data zilei de 8 aprilie, în jurul orei 11, îndrăgitul nostru actor, Will Smith a trecut în nefiinţă. El va rămâne în inimile noastre pentru totdeauna şi nu va fi uitat. Vă rog să vă arătaţi condoleanţele şi sprijinul prin a da like la această pagină, să comentaţi şi să o distribuiţi mai departe”, cam aşa suna primul mesaj postat pe controversata pagină, potrivit Spy News.
Mii de fani au venit în sprijinul familiei actorului şi au susţinut această pagină, ceea ce a făcut ca farsa să capete şi mai mari proporţii.
Spre amuzamentul tuturor, moartea sa a fost infirmată chiar de către reprezentanţii actorului: “Will Smith este una lt nume adăugat la lista lungă de celebrităţi care au fost victimele acestui tip de farsă. Încă e în viaţă şi o duce foarte bine, aşa că nu mai credeţi tot ce citiţi pe internet”
Nu este prima vedetă “ucisă” pe reţelele de socilaizare- Bear Grylls a fost nevoit să dezmintă ştirea că ar fi murit. Pe retelele sociale a circulat cu mare viteza informatia ca prezentatorul Bear Grylls ar fi murit muscat de crocodil in timp ce filma unul din episoadele emisiunii sale. Totul s-a dovedit a fi o farsta insa, stirea neavand o baza reala. Prezentatorul TV a postat pe Tweeter ca este in regula si i-a linistit pe fanii ingrijorati: “I have a lot of people asking if I’m dead, for the record I’m alive thank the Lord.”
Nu este prima vedetă care o păţeşte. Recent, Justin Bieber a fost omorât într-un accident rutier.
Fanii lui Justin Bieber au intrat in panica atunci cand au vazut pe internet mai multe zvonuri cum ca starul a murit intr-un accident de masina.
Un zvon a iscat panica in randul fanilor lui Justin Bieber. Potrivit unui blog de peste Ocean, cantaretul canadian ar fi murit intr-un accident cumplit de masina.
Initial, pe internet a aparut o poza insotita de mesajul “Justin Bieber a murit intr-un accident de masina. Conducea cu 125 kilometri pe ora”. Dupa ce presupusa stire a iscat un val de ingrijorare, mesajul macabru a fost preluat de catre un utilizator de Twitter.
De aici, a fost repostat de mai multe persoane, astfel ca zvonul a ajuns sa fie citit de mii de oameni. In vreme ce unii l-au crezut, altii si-au dat seama ca totul e doar o gluma proasta mai ales ca, de cand este celebru, Bieber “moare” in aproape fiecare an.
Foto: rtv.net

Vizualizări: 279

Comentează