Stela Popa, în concediu de maternitate

Stela Popa, în concediu de maternitate

După patru ani de activitate la Jurnal TV, Stela Popa, prezentatoarea principalului buletin de știri, intră în concediu prenatal.

Astăzi este ultima ediție, înainte de naștere, când Stela va prezenta știrile de la ora 19.00. Acum câteva luni a anunțat în exclusivitate pentru Jurnal.md că în luna mai va aduce pe lume un băiețel.

„De aproape nouă luni de zile v-am prezentat știrile Jurnal TV în trei. A fost o experiență frumoasă și unică. Mulțumesc pentru asta tuturor colegilor. Mărturisesc că în toți acești patru ani de activitate la Jurnal TV m-am simțit extraordinar în cadrul acestui colectiv minunat. În câteva săptămâni așteptăm cu mare nerăbdare ca familia noastră să se mărească și să împărtășesc cea mai importantă știre din viața mea cu toți telespectatorii. Mă rog lui Dumnezeu să fie într-un ceas bun și să aduc pe lume un băiețel sănătos”, a povestit Stela Popa, aflată în ultima lună de sarcină, pentru Jurnal.md.

Pe întreaga durată a sarcinii Stela Popa a fost complimentată atât de colegi, cât și de către telespectatori că a fost într-o formă de zile mari.

Cum a reușit, care sunt planurile de mai departe ale viitoarei mămici și când va reveni la pupitrul știrilor, aflați din emisiunile Jurnal TV.

Sursa: jurnal.md
Foto: Elene Mocrii

Vizualizări: 374

Comentează