Uite câte operaţii şi-a făcut Tom Cruise

Tom Cruise s-a umplut de operaţii estetice. Starul de 51 de ani este obsedat să arate tânăr, iar experţii au descoperit că actorul arată total diferit, faţă de cum era în „Top Gun”.

Ca o pernă pufoasă! Aşa arăta faţa lui Tom Cruise la decernarea Premiilor „Jameson Empire” din Londra, care a avut loc la 30 martie. Prezent pe covorul roşu, actorul american a afişat un ten curat şi luminos.Însă toată lumea vocifera cât de schimbat arată starul din „Top Gun”, la 51 de ani. Iar gurile rele n-au ezitat să spună că Tom Cruise a cam exagerat cu operaţiile estetice şi rezultatul a fost unul dezastruos, scrie click.ro.

2 august 2004- 30 martie  2014

Faţa lui era umflată de atâta botox, dar de ridurile “talpa gâştei” tot n-a scăpat. Starul hollywoodian e mai obsedat ca oricând să rămână veşnic tânăr, mai ales de când îşi caută nevastă în rândul scientologilor. În primul rând, şi-a schimbat dantura cu una din porţelan japonez. Apoi i-a fost sculptată bărbia, deoarece o avea prea proeminentă. Tom şi-a completat lista de intervenţii estetice cu injecţii cu botox, pentru a scăpa de pungile de sub ochi, corecţie la gropiţele din obraji şi injecţii cu grăsime în pomeţi.
Foto: guliver/getty images

 

Vizualizări: 266

Comentează