Cum să te machiezi pentru a merge la serviciu?

Cum să te machiezi pentru a merge la serviciu?

Când mergi la muncă, machiajul trebuie să fie foarte foarte natural şi fără exagerări. Un fond de ten, un blush cremă, mascara şi un ruj discret sunt suficiente. Cu ajutorul câtorva trucuri vei şti să ai un look impecabil şi un aspect al feţei îngrijit.

Produsele folosite pentru baza machiajului nu trebuie să conţină silicon, iar corectorul şi fondul de ten trebuie aplicate într-un strat foarte subţire, practic invizibil, doar în zonele cu imperfecţiuni.
„Machiajul ochilor poate conţine farduri discrete, liniştite, de preferat mate, evitând culorile tari sau metalice”, explică make-up artistul Irina Vrancean.
Dacă aveţi peste 30 de ani, este foarte important de ştiut că eye linerul cu dunga groasă dă un aspect dur şi vulgar.
„Veţi arăta vizibil mai îmbătrânită, de asta trebuie să aplicaţi o linie subţire, cât mai aproape de linia genelor, pe care o veţi retuşa şi o veţi fixa cu farduri”, menţionează specialista în machiaj.
Rimelul se dă într-un singur strat, pentru a da culoare genelor şi a „deschide” privirea. Fardul de obraz trebuie să confere aspectul de ten sănătos, de asta vom alege culori calde, gen piersic sau roz. Rujul trebuie să fie în ton cu restul machiajului.
„Luciul sau rujul nu trebuie să depăşească conturul normal al buzelor. Alege nuanţe calde şi liniştite, care să fie plăcute privirii”, a adăugat Irina Vrancean.
V.V.

Vizualizări: 428

Comentează