Cezara, el este tatăl copilului tău? „Nu ar trebui să vă intereseze!” // FOTO // VIDEO

Cezara, el este tatăl copilului tău? „Nu ar trebui să vă intereseze!” // FOTO // VIDEO

Cezara a încercat întotdeauna să păstreze maximă discreţie atunci când venea vorba despre viaţa ei personală. A preferat să nu dea în vileag cine e tatăl copilului său, iar presa, înţelegătoare, nu a insistat. Până acum.

Interpreta a afişat acum ceva timp pe un site de socializare o fotografie în care apare la plajă, alături de un bărbat necunoscut. Deşi atunci poza nu a atras prea mult atenţia, considerându-se că bărbatul nu e decât un cunoscut al artistei, se pare că în realitate lucrurile stau un pic altfel. Luată la întrebări, Cezara a cam pălit la faţă şi a refuzat să ofere detalii.
„Este viaţa mea personală şi nu ar trebui să intereseze pe nimeni acest lucru. Eu am mai multe poze cu bărbaţi pe profilul meu de facebook, nu văd care e problema! Nu cred că trebuie să vă intereseze cine este el”, a declarat artista pentru emisiunea Paparazzi, de la Jurnal TV.
Cert e că bărbatul apare în mai multe poze ale Cezarei, ca dovadă că a asistat la toate momentele importante din viaţa artistei, inclusiv şi la botezul lui Cezărel. Şi acesta s-a cam încurcat în declaraţii, lucru care ne-a cam pus pe gândit.
„Eu nu ştiu despre ce vorbiţi, mă scuzaţi. Cine este ea?”, a spus acesta. Dar pentru că jurnalista nu înceta cu întrebările, bărbatul a afirmat: „ Sunt prietenul fratelui său, Virgiliu”.
Anterior Cezara a declarat pentru APROPO că „având o altă gândire, nu se gândeşte încă la măritiş şi nu este înnebunită să facă acest pas” şi că „numai Dumnezeu ştie când va sosi momentul”.
a

Sursa: Jurnal TV
Veronica VLADEI

Vizualizări: 1114

Comentează