Olia Tira are un căţel fashionist. VEZI ce vestimentație i-a luat de sărbători // FOTO

Olia Tira are un căţel fashionist. VEZI ce vestimentație i-a luat de sărbători // FOTO

Dacă unele vedete ţin să-şi înnoiască propria garderobă de sărbători, atunci altele au acordat mai multă atenţie prietenilor necuvântători. Olea Tira i-a dăruit patrupedului ei o vestimentaţie numai bună de a fi în stil cu renumitul spirit al Crăciunului.

E lucru cunoscut că Olea Tira e înnebunită după căţeluşul ei, Funtik. Acest lucru l-a dovedit nu o dată, mai ales că am fost cu toţii martori la panica stârnită de interpretă atunci când acum câteva luni patrupedul s-a pierdut fără veste.
De atunci artista a promis că nu-l mai scapă din ochi şi s-a ţinut pe cuvânt. Răsfăţat nevoie mare, Funtik s-a lăsat pozat în hăinuţa dăruită de „mămica” lui. Cu aşa stăpână cine nu şi-ar dori o viaţă de câine?!
Precizăm că interpreta îşi dorea de mult timp un câine, iar soţul său, Roman refuza să-i îndeplinească dorința, spunându-i că un animal în casă necesită responsabilitate din partea stăpânului, iar ei doi sunt mereu ocupaţi. Cu toate acestea, dorinţa Oliei i-a fost îndeplinită acum doi ani la nuntă, aceasta primind în dar un câine, iar de atunci, artista e nedespărțită de patrupedul ei.

a
V.V.

Vizualizări: 654

Comentează