5 adevaruri despre perioada “single”

5 adevaruri despre perioada “single”

Înainte să te plângi că a trecut o grămadă de timp de când n-ai mai ieşit cu nimeni, gândeşte-te cât de mult timp ai la dispoziţie pentru a te face fericită.

Perioada de „burlăcie” nu înseamnă timp pierdut, chiar dacă uneori ţi se pare că viaţa ta nu are nici un farmec dacă nu ai pe cineva lângă tine cu care s-o împarţi. Adevărul e că foarte multe femei descoperă farmecul perioadelor de singurătate abia după ce se căsătoresc şi se afundă în responsabilităţile cu care vine statutul de soţie. Da, să-ţi găseşti jumătatea e un eveniment fericit, dar e şi mai bine atunci cînd jumătatea te găseşte deja fericită, scrie cosmopolitan.ro.

Iată cele cinci revelaţii care te vor pregăti cu succes pentru viaţa de cuplu.

E cool sa fii single

#1. Poţi avea mai multe ţeluri deodată. Faptul că ţi-ai pus în minte să-ţi găseşti Alesul nu înseamnă că trebuie să-ţi neglijezi celelalte scopuri. La urma urmei, viaţa ta nu se opreşte-n loc doar pentru că eşti single. Pune pe hârtie toate ţelurile pe care le aveai în minte încă din liceu şi ocupă-te de fiecare în parte. Indiferent de norocul pe care-l vei avea în dragoste, abandonarea lucrurilor în care crezi te va face nefericită.

#2. Mai bine single decât într-o relaţie sortită eşecului. Când îţi place un tip, însă prietenii lui au despre el numai poveşti cu nopţi de beţie petrecute în diverse pub-uri, ar trebui să-ţi reconsideri alegerea. Poţi trece peste faptul că prietenii tăi au un dinte împotriva lui, dar dacă nici amicii lui n-au prea multe lucruri măreţe de spus despre el, e clar că nu merită efortul.

Arta de a flirta frumos

#.3 Nu te întreba dacă eşti de-ajuns de bună pentru el. În dragoste nu e vorba despre merite, ci despre compatibilitate. Apeciază-te pentru ceea ce eşti şi fii sigură că există cineva care caută exact ceea ce ai tu. De asemenea, alege-ţi un tip cu care poţi discuta despre orice şi care se bucură în aceeaşi măsură de compania ta. În cazul în care se va dovedi o relaţie serioasă, veţi petrece muuult timp împreună.

#.4 Impune respect. E adevărat că bărbaţii au multe obiceiuri enervante, dezordinea fiind cel mai cunoscut dintre ele, însă nu cel mai dureros. Obiceiul pe care nu trebuie să-l tolerezi sub nici o formă este lipsa de respect. În cazul în care îţi dai seama că nu i-ai permite niciodată unui prieten să te trateze aşa cum o face potenţialul tău iubit, e cazul să-i spui adio. Lucrurile nu se vor îmbunătăţi pe parcurs, ba dimpotrivă.

Lucruri pe care fetele single nu trebuie sa le spuna

#.5 Mergi singură la filme. Sau la concerte, spectacole, piese de teatru. Faptul că eşti single nu trebuie să te oprească de la nimic, cu atît mai puţin acum, cînd eşti liberă să faci orice. Bucură-te de această perioadă în care compromisul nu intră în discuţie.
Foto: cosmopolitan.ro.

Vizualizări: 228

Comentează