Arsenie, ex-O-Zone, pe aceeași scenă cu Ricky Martin. VEZI detalii!

Arsenie, ex-O-Zone, pe aceeași scenă cu Ricky Martin. VEZI detalii!

De la desființarea trupei O-Zone, Arsenie nu pierde timpul în zadar, fiind implicat în numeroase proiecte internaționale. În curând, artistul va participa la unul din cele mai populare Festivaluri de Muzică din America de Sud. Arsenie este primul participant din Europa de Est şi va reprezenta România cu piesa „Rumadai”, single ce a fost lansat imediat după succesul internațional înregistrat cu O-Zone.

În cariera sa solo, Arsenie a compus numeroase single-uri, printre care şi „Rumadai”, pe care l-a lansat în urmă cu cinci ani. Basarabeanul a decis să participe cu melodia care şi astăzi este populară, la Festivalul de Muzică „Vina del Mar”, ce va avea loc în Chile.
Cu toate că procedura de înscriere este simplă, în etapa finală a concursului, în urma unei selecții riguroase, rămân doar şase concurenți, dintre care unul din țara gazdă. De-a lungul timpului au participat la „Vina del Mar” nume importante ale muzicii internaționale precum: Gloria Gaynor, Elton John, Jonas Brothers, Daddy Yankee, Romeo Santos, Gloria Trevi, Wisin & Yandel sau Pablo Alboran, iar printre cei de anul acesta se numără Ricky Martin, Laura Pausini sau Rod Stewart.

Organizat de televiziunea națională din Chile, concursul se axează pe două categorii: pop şi folk, iar din juriul de specialitate fac parte reprezentanți ai postului de televiziune şi nume importante din muzică.
Într-o mare desfășurare de forte, „Vina del Mar” adună în fiecare an un public impresionant și artiști talentați din toate colțurile lumii. La finalul celor saşe zile de concurs, juriul va desemna doi câștigători pentru „Cea mai bună piesă” şi „Cel mai bun interpret”, iar premiile însumează aproximativ 30.000 de euro.
„Vina del Mar” se află la cea de-a 55-a ediţie, este unul din cele mai importante Festivaluri de Muzică din America de Sud şi se va desfăşura în perioada 23 – 28 februarie.


L.N.
Colaj: APROPO Magazin

Vizualizări: 630

One Comment

  • Nume
    10 ianuarie 2014 | Permalink |

    Muzica seamana cu dragostea din tei

Comentează