Ce vedete și-au unit destinul în 2013 // FOTO

În showbizul autohton, anul 2013 a fost marcat de patru nunţi, unele mai spectaculoase, altele mai misterioase. Intens mediatizate şi comentate de public, evenimentele îşi merită pe deplin titlul de „Nunţile anului”.

Cea mai surprinzătoare nuntă a fost cea a naistului Vasile Iovu cu Natalia Postoroncă. După o perioadă neagră din viața lui, pierderea scumpei lui Maria, pe chipul Regelui Naiului a reapărut zâmbetul. Domnia sa se declară fericit că a întâlnit-o pe Natalia, care i-a devenit soție.

nuntile anuluiDespre nunta lui Nicu Ţărnă cu iubita sa, Cristina, s-a vorbit mult şi se va mai vorbi, deoarece a fost una „de Oscar”. Inspiraţi din cinematografie şi din stilul anilor ’30, tinerii însurăţei au ales o tematică inedită pentru seara cea mare – Gala premiilor Oscar. Odată ce-au păşit pe covorul roşu, invitaţii lor s-au simțit pentru o seară vedete.

aTot în acest an, unul dintre cei mai îndrăgiţi artişti autohtoni a renunţat la statutul de burlac în favoarea celui de proaspăt căsătorit. E vorba de Valy Boghean, care, în mare taină, s-a căsătorit cu iubita lui, Violeta.
Evenimentul a avut loc într-un local din capitală, iar interpretul a fost categoric, interzicând reprezentanţilor presei să participe la eveniment sau să caute să afle detalii despre acesta.

aÎn 2013 am avut parte și de cea mai misterioasă nuntă. Mariana Șura ne-a anunțat că s-a măritat în taină și că în sfârșit și-a găsit sufletul pereche. Vedeta a refuzat să dezvăluie identitatea soțului, despre care se spune că ar fi un om de afaceri din România. Tot în acest an, Mariana Șura ne-a anunțat că va deveni pentru prima dată mămică.

aL.N.

Vizualizări: 842

Comentează