Aliona Moon e vedeta anului 2013!

Aliona Moon e vedeta anului 2013!

Deși a avut numeroase încercări de a se face remarcată în showbiz, abia în acest an, mai exact la Eurovision Song Contest, norocul a fost de partea sa. Aliona Moon a fost supranumită de presa internaţională „femeia vulcan” de la Eurovision 2013. Interpreta a făcut un show de milioane, reuşind să impresioneze juriul şi fanii din întreaga lume, şi să claseze R. Moldova pe locul 11 la cel mai popular concurs de muzică din Europa.

Familia Alionei Moon trăiește la Chişinău, într-un apartament modest. Se pare că simplitatea i-a caracterizat dintotdeauna pe membrii familiei Munteanu, numele real al interpretei.
Tânăra interpretă nu este o fată de bani gata, iar competiția a câștigat-o grație melodiei bine alese și a vocii cu care a înzestrat-o Dumnezeu. Aliona Moon vine dintr-o familie modestă. Tatăl interpretei lucrează în domeniul construcțiilor, iar mama este director de producere la o fabrică germană de încălțăminte, care-şi are sediul la Chișinău. Deși nu au studii superioare, soții Munteanu au muncit din greu şi au suferit multe lipsuri doar ca să le asigure celor două fiice, Diana și Aliona, o copilărie frumoasă. Mai mult, aceștia au insistat ca, pe lângă școală, fetele să frecventeze și un Centru de Creație pentru Copii.

A cântat pe la nunți

995486_511557758921187_1530276604_n„Nu ne este rușine să recunoaştem că venim dintr-o familie modestă. Părinții noștri ne dădeau bani doar pentru strictul necesar, atât cât le permitea lor salariul de muncitori fără studii superioare. De mici, ca să facem un ban în plus, am cântat pe la nunți, cumătrii și prin restaurante. Am fost învăţate să ne câştigăm de sine stătător pâinea”, ne-a declarat Diana, sora Alionei Moon.
După Eurovision Song Contest 2013 viața interpretei s-a schimbat radical. Aceasta este tot mai solicitată să cânte atât în ţară, cât şi în afară. Mai mult decât atât, Aliona Moon s-a apucat şi de actorie.
Cântăreţa s-a filmat într-o producţie românească unde joacă propriul rol. Este vorba de un lungmetrajul pentru adolescenți „Revederea”, în regia lui Bogdan Alexe.
Deşi e prima oară când artista a jucat într-un film, aceasta susţine că „a fost o experienţă nemaipomenită”.
Lansarea în cinematografe a filmului „Revederea” este programată pentru luna februarie 2014, acesta urmând să fie difuzat și de Televiziunea Română.
L.N.
Foto: Facebook

Vizualizări: 473

Comentează