Ea detine RECORDUL pentru cel mai mare fund din lume // FOTO

Ea detine RECORDUL pentru cel mai mare fund din lume // FOTO

Are peste 200 de kilograme si o circumferinta a fundului care depaseste 2 metri. Sarah Massey, o femeie Chicago i-a uimit pe medicii din întreaga lume!

Americanca Sarah Massey, in varsta de 33 de ani nu are niste dimensiuni de fotomodel, insa sustine ca este tare mandra de felul in care arata. Sarah cantareste 203 kg, insa nu acesta este lucrul prin care a reusit sa se faca remarcata, scrie kanald.ro.
Ceea ce o face speciala este o parte a corpului care atrage privirea tuturor barbatilor. Fundul ei masoara in circumferinta nu mai putin de 214 cm, adica peste 2 metri, iar americanca sustine ca acesta este punctul ei forte. Ea a si intrat in Cartea Recordurilor pentru dimensiunea gigant a fundului ei.
Sarah Massey nu se sfieste sa spuna ca odata chiar a spart un vas de toaleta din cauza greutatii si a fundului ei imens. Cu toate astea, tanara sustine ca vrea sa devina un model si o sursa de inspiratie pentru femeile cu dimensiuni XXL.
Femeia sustine ca nu are niciun fel de complex, dimpotriva, se simte atragatoare caci stie ca toti barbatii se uita la fundul ei. Are incredere in ea si nu baga in seama rautatile celor din jur.
“In fiecare zi aud cate un comentariu la adresa felului in care arat. Fie ca e de bine, fie ca e de rau, lumea nu se poate abtine sa nu comenteze. In trecut imi era rusine de felul in care arat, dar acum sunt chiar mandra de infatisarea mea”, a marturisit Sarah pentru cotidianul Daily Mail.

a
Foto: kanald.ro

Vizualizări: 495

Comentează