Top evenimente în showbizul rusesc

Top evenimente în showbizul rusesc

Fără îndoială, ştirea-bombă a lui 2013 în showbizul rusesc a fost venirea pe lume a gemenilor Allei Pugaciova şi a lui Maxim Galkin. Artiştii au devenit părinţi de băiat şi fetiţă recurgând la soluţia „mamă surogat”.

Primadona estradei ruse şi mai tânărul ei soţ nu le-au spus nici prietenilor despre faptul că se pregăteau să devină părinţi. Deşi copiii au fost purtaţi sub inimă de o „mamă cu împrumut”, materialul biologic a aparţinut celor doi artişti. Gemenii, un băieţel şi-o fetiţă, s-au născut pe 18 septembrie, în una din clinicile de elită din Moscova.
Fericiţii părinţi vorbesc de fiecare dată, cu drag, despre copiii lor, ba chiar au acceptat să apară şi într-o emisiune televizată. Dar în timp ce unii îi laudă şi-i felicită, alţii îi condamnă şi-i ameninţă cu excluderea din sânul Bisericii.
„Mamele surogat sunt folosite asemeni unui recipient care după ce a fost golit poate fi aruncat fără regrete. O asemenea atitudine, ca faţă de un animal fără raţiune sau un incubator, este inadmisibilă”, s-a revoltat protoiereul Smirnov.
Contactată de jurnalişti, Alla Pugaciova a spus că, din câte ştie ea, „perioada inchiziţiei şi vânătoarea de vrăjitoare a trecut demult”.
Contrar învinuirilor care le sunt aduse, primadona estradei ruse consideră venirea pe lume a gemenilor Liza şi Garry o binecuvântare şi o dovadă a faptului că Dumnezeu i-a iertat păcatul greu din tinereţe. „S-a întâmplat demult. Am avortat la insistenţa rudelor. Ştiu că am păcătuit şi nu credeam că Domnul mă va ierta vreodată pentru asta. Şi cu fostul soţ am vrut copii, dar nu ni-i dădea Dumnezeu. Acum însă ni i-a dat, căci El ştie cel mai bine ce, cui, cât şi când să-i dea”, a declarat interpreta.
Alla Pugaciova nu e de acord nici că „după ce nasc, mamele-surogat sunt aruncate ca nişte recipiente golite”. Ea consideră că ele „ar trebui tratate cu acelaşi respect ca şi donatorii de sânge”.
Şi Jasmin a devenit mămică în 2013. În februarie aceasta a adus pe lume o fetiţă, pe care au numit-o în cinstea mamei interpretei, Margarita. Pentru soţul artistei, milionarul moldovean Ilan Shor, acesta este primul lui copil, pe când Jasmin mai are un băiat din prima căsătorie.
În anul ce s-a scurs barza a venit şi la Janna Friske. În aprilie aceasta a devenit mămica unui băieţel, Platon. Pe perioada sarcinii interpreta a locuit în America, unde a şi născut. În luna noiembrie însă aceasta a revenit în Rusia împreună cu bebeluşul ei. Presa scria că Friske s-ar pregăti de nuntă, iar alesul ei e, cum era şi de aşteptat, tăticul lui Platon, prezentatorul tv Dmitry Shepelev.
N.T.

Vizualizări: 565

Comentează