Surpriza emoţionantă a lui 2013! FOTO

Surpriza emoţionantă a lui 2013! FOTO

Acest an i-a adus o surpriză grandioasă lui Nicolae Glib și familiei acestuia. Artistul a aflat că mai are încă un nepot, de existenţa căruia nu a știut până în 2013. De la aflarea veștii, interpretul de muzică populară trăiește o perioadă extrem de frumoasă, desprinsă parcă dintr-un film.

În urmă cu 17 ani, Nicolae Glib trecea printr-o perioadă neagră a vieții sale. Feciorul cel mare, Octavian, a fost înjunghiat în timp ce ieșea dintr-un local din capitală. A decedat din cauza hemoragiei în floarea vârstei, când cea mai frumoasă perioadă din viața unui om abia începe. Era realizat profesional, trăia o frumoasă poveste de dragoste, din care s-a născut Maxim. Măcar de-ar fi prins momentul să le spună părinților săi că are un băiat… Dar n-a reuşit. Iar această taină a luat-o cu el în mormânt.

„E leit Octavian!”

surprizaȘi iată că acum, la 21 de ani împliniţi, Maxim și-a luat inima-n dinți și a decis să-și cunoască bunicii.
„El avea trei ani când a decedat Octavian. Iar cum noi ne retrăsesem la Pepeni, în timp ce el rămăsese să locuiască la Chişinău, nu cunoşteam chiar tot ce se întâmplă în viaţa lui. Nu știu de ce nu ne-a spus că are un băiat… Probabil a așteptat momentul potrivit, dar nu l-a mai prins. Anul ăsta, Cel de Sus ne-a făcut cel mai de preț cadou. Maxim este copia regretatului meu fecior. Când ne uităm la el, îl vedem pe Octavian. Îi seamănă leit: aceeaşi privire, aceleaşi gesturi”, ne povestea extrem de emoționat Nicolae Glib.
În clipa când și-a văzut nepotul, soția artistului nu se putea opri din plâns, căci regretul ei cel mai mare era că feciorul său nu-i lăsase barem un urmaș.
Maxim nu a avut o viață ușoară. La doar 14 ani a devenit stâlpul familiei, după ce mama lui s-a îmbolnăvit. Pe umerii săi de copil au căzut toate grijile casnice. Ca s-o ajute financiar mama și pe cei doi frați mai mici, a abandonat școala și a început să lucreze.
„Vrem să-i schimbăm destinul. I-am spus că trebuie să absolvească, iar eu și bunica îl vom ajuta și-i vom fi mereu alături. Este sânge din sângele nostru și e băiat bun, merită un viitor frumos. Dacă știam de existența lui mai devreme, îl duceam la o școală de muzică, căci are auz muzical. Acum însă este prea târziu. Maxim vine des la noi, la țară, ne sună ca să ne întrebe ce mai facem. Ținem legătura ca și cu ceilalți șase nepoți şi sperăm s-o cunoaştem şi pe mama lui”, susține Nicolae Glib.
L.N.
Foto: APROPO Magazin

Vizualizări: 961

Comentează