Accidentare oribilă pe ringul de lupte UFC // VIDEO

Accidentare oribilă pe ringul de lupte UFC // VIDEO

Anderson Silva, cel mai valoros luptător din istoria UFC, a suferit o accidentare horror la meciul de sîmbătă seară, cu Chris Weidman.

Brazilianul îşi pierduse centura de campion UFC la categoria mijlocie în vară cu Weidman. Ieri a avut loc revanşa, în Las Vegas, însă rezultatul a fost dramatic pentru Silva. După 76 de secunde de luptă, acesta a încercat o lovitură cu piciorul stîng, însă tibia sa a cedat la contactul cu piciorul americanului. Fractură, relatează jurnal.md.
“Nu există prea multă euforie după o luptă care se termină aşa, pentru că nu îmi doresc niciodată ca un adversar să se rănească atît de grav”, a spus Weidman la finalul meciului. El a recunoscut că s-a pregătit din timp pentru loviturile puternice de picior ale lui Silva, supranumit şi “Păianjenul”: “M-am antrenat pentru a face faţă la loviturile sale. Ideea e să îţi retragi piciorul pentru ca tibia să te lovească în genunchi. Asta am făcut şi am simţit imediat ce s-a întîmplat”, a explicat americanul.
Anderson Silva va împlini 39 de ani în aprilie, astfel că şansele ca el să revină în galele UFC sînt foarte mici, scrie jurnal.md.
Silva a dominat timp de 7 ani categoria mijlocie UFC, avînd 17 meciuri consecutive fără înfrîngere. Prima înfrîngere i-a produs-o tot Weidman, în urmă cu şase luni. Americanul e neînvins, avînd 11 victorii.

sursa: gsp.ro
foto: gsp.ro

Vizualizări: 274

Comentează